Jegoru Krīdu un Timatiju skarbi apsaukājis Makgregora pretinieks no Dagestānas

tautaruna.lv 11.septembris 2018, 15:51
 
Instagram
Pēc tam, kad draudu dēļ atcelts krievu repera Jegora Krīda koncerts Dagestānā, izcēlies konflikts starp viņu un Timatiju ar cīkstoni Habibu Nurmagomedovu.
''Tik daudz draudus savā un savu fanu virzienā vēl nekad nebiju saņēmis.''

Kā zināms, Krīds saņēma daudz draudus saistībā ar uzstāšanos Dagestānas galvaspilsētā, kā rezultātā 9.septembrī iecerēto koncertu atcēla. Pasaules čempions UFC vieglajā svarā nievājoši izteicās par notikušo, norādot, ka tas esot ''mazsvarīgs zaudējums''.

Cik noprotams, draudi izteikti saistībā ar to, ka Krīds gluži neatbilst konservatīvu musulmaņu vīriešu tēlam. Arī pats cīkstonis jau iepriekš paudis, ka fanošana par reperiem liek dagestāniešiem uzvesties ne tā, kā to vēlētos ''taisnīgie priekšgājēji''.

View this post on Instagram

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

Saistībā ar to, Timatijs caur Instagram vērsies pie Nurmagomedova, aicinot cienīt citu viedokli un uzskatot cīkstoņa rīcību, atbalstot vēršanos pret Krīdu, par ''muļķīgu''.

Līdzīgās domās ir arī Krīds: ''Cilvēku viedokli jāmaina ar savu piemēru, nevis aicinājumiem un boikotiem, piedevām tādiem, kas var radīt risku koncerta apmeklētājiem. Tik daudz draudus savā un savu fanu virzienā vēl nekad nebiju saņēmis.''

View this post on Instagram

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Muziķu komentāri likuši cīkstonim atbildēm ar garu tekstu turpat Instagram, dēvējot Timatiju un Krīdu par ''lopiem'', ''velniem'' un ''gailēniem''. Timatijs zem šīs publikācijas izteicis vilšanos vēlreiz un noteicis, ka lai Dievs viņu tiesā.

Kā zināms, Nurmagomedovam 6.oktobrī paredzēta titula aizstāvēšanas cīņa, kurā pretī stāsies slavenais Konors Makgregors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas