"Izskatās briesmīgi!" Par ko pikta IKEA apmeklētāja?

tautaruna.lv 11.septembris 2018, 18:02
 
Oksana Džadana/ F64 Photo Agency
Kamēr slavenais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs neslēpj savu sajūsmu par veikala "IKEA" atvēršanu Latvijā, tikmēr kāda mikroblogošanas vietnes twitter lietotāja sūkstījusies par nokļūšanu jaunajā tirdzniecības vietā, ja uz to brauc ar sabiedrisko transportu.

Šī gada 30.augustā Zviedrijas mājokļa labiekārtošanas preču tirgotājs "IKEA" atvēra savu pirmo veikalu Latvijā. Tas ir lielākais šīs tirdzniecības kompānijas veikals Baltijas valstīs, un tajā pieejamas vairāk nekā 8000 preces - viss mājoklim nepieciešamais zem viena jumta.

:"IKEA" Latvija veikala vadītāja Inga Filipova uzsver, ka liela uzmanība veltīta tam, lai izprastu Latvijas iedzīvotāju vajadzības un piedāvātu risinājumus no "IKEA" klāsta. Īpaši padomāts par to, lai iedzīvotāji varētu parocīgi un gaumīgi iekārtot savu mājokli neatkarīgi no mājokļa izmēra, un piedāvājumā ir arī risinājumi ierobežotam budžetam.

"Izskatās briesmīgi," savā ierakstā vēsta Rūta.

Tomēr, iespējams, varētu teikt, ka ir lietas, par kurām veikala īpašniekiem tomēr vēl būtu jāpadomā. Kā vēsta kāda mikroblogošanas vietnes twitter lietotāja, tad esot nepārdomāti ierīkots gājēju un velosipēdistu ceļš no autobusu pieturas uz "IKEA". "Izskatās briesmīgi," savā ierakstā vēsta Rūta.

Lai gan dāma lūgusi situāciju risināt arī Rīgas domes pārstāvjiem, šeit gan jāatgādina, ka veikals atrodas uz pašas Rīgas robežas, Juglas un Biķernieku ielu krustojumā, 15 minūšu brauciena attālumā no pilsētas centra.

Rīgas domes pārstāvji gan ieraksta autori informējuši, ka, ņemot vērā, ka vieta daļēji atrodas ārpus Rīgas robežas, šobrīd no "IKEA" puses tiek risināts jautājums izvietot ietvi sarkanajās līnijās, nedaudz pārbūvējot stāvlaukumu.

Jau vēstīts, ka uzņēmums "IKEA" dibināts 1943.gadā. Pašlaik 50 pasaules valstīs darbojas 420 šī uzņēmuma veikali.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas