Mihaela Šumahera sieva par 30 miljoniem eiro iegādājusies brīvdienu villu

tautaruna.lv, Rita Lazda 23.jūlijs 2018, 20:41
 
AP/SCANPIX
Kamēr izskan kārtējās spekulācijas par to, kā pēc pirms pieciem gadiem gūtās galvas traumas klājas F1 leģendai Mihaelam Šumaheram, zināms, ka viņa sieva Korīna iztērējusi teju 30 miljonus eiro, lai iegādātos iespaidīgu māju Maljorkā.
Ģimene jauniegūtajā īpašumā visdrīzāk uzturēsies brīvdienās.

"The Sun" vēsta, ka iepriekš lepnais īpašums piederējis "Real Madrid" prezidentam Florentino Perezam. Milzīgajā īpašumā ir ne vien dzīvojamā ēka, bet arī divi baseini, viesu māja un liels dārzs, no kuras paveras skats uz jūru.

Vācu medijs "The Bild" norāda, ka ģimene jauniegūtajā īpašumā visdrīzāk uzturēsies brīvdienās, taču ikdienā joprojām atradīsies savās mājās Šveicē.

Mihaels ar sievu Korīnu apprecējās 1995.gadā. Zināms, ka arī pirms pieciem gadiem abi atpūtušies Maljorkā.

Jau vēstīts, ka jaunākā informācija liecina, ka, iespējams, F1 leģenda Mihaels Šumahers nekad pilnībā neatgūsies no slēpošanas laikā gūtās galvas traumas. Neiroķirurgs Stīvens Laurenss norādījis, ka fani nevar gaidīt sportista atgriešanos.

"No medicīnas skatupunkta, Šumahers vairs nav komā. Koma ilgst vairākas dienas vai vairākas nedēļas. Atjaunošanās pēc komas ir diezgan ātra. Ja tas nenotiek, smadzeņu šūnas sāk lēnām mirt. Gadījumā ar Šūmaheru uz labāko cerēt nevar," teica ārsts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:48

Jaunākās diskusijas