Lietuvā pazudusi šovu zvaigzne, kura lepojās, ka apprecējusi miljonāru

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 23.jūlijs 2018, 12:30
 
Ekrānuzņēmums/lrytas.lt
Ceturtdien Šauļu apriņķa policija ziņoja, ka bez vēsts pazudusi skandalozā Lietuvas sabiedrības dāma Sandra Grafiņina, vēsta portāls lrytas.lt.

Zināms, ka ar sievieti nav iespējams sazināties kopš 1. jūlija. Grafiņina līdz šim esot uzturējusies Lielbritānijā, taču informācija liecina, ka īsi pirms pazušanas atgriezās Lietuvā. Par sievietes pazušanu ziņojusi viņas māsa.

Taču skaistajam dzīvesveidam pienāca gals un pēdējo gadu laikā viņa medijos nonāca sakarā ar ģimenes skandāliem

Kā vēsta portāls lrytas.lt, Sandra Grafiņina pēdējo gadu laikā regulāri parādījusies medijos sakarā ar savas privātās dzīves skandāliem. Šovu zvaigzne dziedājusi grupā "Olialia pupytės", taču dzeltenās preses lappusēs parādījusies sakarā ar savām mīlas likstām. Grafiņina apprecējās ar britu uzņēmēju miljonāru Naidželu Vestmakoleju. Sociālajos tīklos sieviete lepojās ar savu bagātību - naudu, luksusa auto.

Taču skaistajam dzīvesveidam pienāca gals un pēdējo gadu laikā viņa medijos nonāca sakarā ar ģimenes skandāliem. Pāris viens otru apvainoja vardarbībā, kā arī ikdienā traucēklis bija alkohols. Pērn Sandra pavēstīja, ka gaida bērnu.

Sievietei šogad piedzimusi meitiņa, par kuras dzīves apstākļiem interesējās Valsts bērnu tiesību aizsardzības un adopcijas dienests. 28. jūnijā dienesta darbinieki dzīvoklī Šauļos atrada meitenīti, kura uzturējusies bērnam nepiemērotos apstākļos. Dzīvoklī atradās vēl kāda sieviete un vairāki vīrieši. Kompānija bijusi alkohola reibumā, bet bērns bija atstāts nepieskatīts. Meitenīti nogādāja valsts iestādē. Sandra solīja sadarboties un savam bērnam nodrošināt piemērotu vidi, taču tā arī vairs nav sasniedzama. Tāpat nav skaidrs, kādēļ Grafiņina nesen dzimušo meitu pametusi vienu Lietuvā, bet pati dzīvojusi Lielbritānijā. Naidžels meiteni neatzīst un nedomā par viņu rūpēties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas