Labdarības akcija "Laimes eņģeļi" iepriecināja pansionāta iemītniekus

Portāls nra.lv 10.janvāris 2018, 17:34
 
Publicitātes foto
Labdarības akcija "Laimes eņģeļi" 2017. gada 30. decembrī iepriecināja pansionāta iemītniekus, kuri dzīvo Varakļānu pansionātā. Tur atrodas omītes un opīši, kuriem mēs visi kopā uzdāvinājām laimi un brīnumu.

"Esmu lepna par to, ka mums Latvijā ir tik daudz atsaucīgu cilvēku, kuriem rūp vientuļi cilvēki. Katrā dāvanā ikviens ielika tīk daudz mīlestības, tik daudz siltuma, tieši to, kas opīšiem un omītēm ir ļoti vajadzīgs. Paldies arī uzņēmumiem "Douglas Latvia" un "piro.lv"," portālam stāsta akcijas organizētāja Linda Mocebekere.

Publicitātes foto

"Esmu lepna par to, ka latvieši , kuri jau sen nedzīvo Latvijā, bet dzīvo Anglijā, Norvēģijā un Šveicē arī piedalījās labdarības akcijā "Laimes eņģeļi" un sarūpēja dāvaniņas pensionāriem no Latvijas. Viņi neatrodas savā dzimtenē, bet viņi uzdāvināja savu siltumu Latvijas omītēm un opīšiem," turpina Linda.

Publicitātes foto

Lūk, ko laimes eņģelis Sandra no Anglijas saka: "Laime ir patīkama un gaiša sajūta, kura dāvina smaidu, un nes prieku". Pateicoties viņai Varakļānu pansionātā ciemos pabija Ziemassvētku vecītis, Sniegbaltīte un rūķītis.

Publicitātes foto

Akcijas organizētāja pateicas visiem, kuri sagādāja šo brīnumu, jo katrā dāvaniņā bija ielikta mīlestība un siltums, tieši tas, kas tik ļoti pietrūkst opīšiem un omītēm.

Pateicoties lielajai atsaucībai, labdarības akcija "Laimes eņģeļi " 2017. gada 30. decembrī bija arī ciemos pie 195 sirsniņām vienā pansionātā, kas atrodas Jēkabpilī, kā arī iepriecināja bērnus krīzes centrā.

"Laimes eņģeļis" Krista Teivāne saka: "Laime ir tad, kad apkārt ir miers un cilvēki nekaro. Laime ir tad, kad cilvēki neienīst viens otru, bet vēl labu. Laime ir brīvība un iespēja nebūt apspiestam no kādas politiskas varas, reliģijas vai ļauniem cilvēkiem. Laime ir sniega pārsla ziemā aiz loga, pirmais sniegpulkstenītis pavasarī, rasas lāses agra jūlja rītā un saules stars rudens atvasarā. Laime ir tad, kad Tev apkārt ir cilvēki, kuri ir svarīgi. Ne vienmēr tai vajag būt fiziskai klātbūtnei, jo enerģiju var sajust no liela attāluma. Laime ir tad, kad jums ir kāds, par kuru iedomājoties,gribas smaidīt un ir tik labi. Laime ir sajust paša dvēseli vvēlot kādam labu, raidot savas labās domas pasaulei, lai mēs visi katru dienu kļūtu kaut mazliet iecietīgāki, atbalstošāki, uztucamāki. Laime ir mīlēt- vienalga ko, kā vai kuru. Jo mīlestība ir dažāda. Laime ir mīlestībā un iecietībā!"


Ja arī nra.lv lasītaji vēlas kļūt par "Laimes enģeļiem" un uzdāvināt nedaudz savas mīlestības opīšiem un omītēm, tad lūgums sazināties ar Lindu Mocebekeri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas