Horoskopa zīmes, kurām ir nosliece uz lieko svaru

tautaruna.lv 27.decembris 2020, 13:09
 
imago images/Scanpix/LETA
Astrologi uzskata, ka noteiktu horoskopa zīmju pārstāvji visas problēmas cenšas "atrisināt" ar ēdienu.

Aunam patīk komandēt, un viņš vēlas, lai viss būtu tieši tā, kā viņš teicis. Ja viņa plāni kāda iemesla dēļ neizdodas, Auns atrod laimi pārtikā. Dažu dienu laikā viņš var iedzīvoties liekajā svarā.

Kā Vērsis reaģēs uz frāzi "Tu esi mazliet pieņēmies svarā"? Diez vai to ir vērts uzzināt. Kad partneris Vērsim saka, ka viņam ir jākontrolē tas, ko viņš ēd, viņš jūtas apvainots. Vērsim piemīt iedzimta spītība, tāpēc šādi komentāri viņus tikai mudina ēst vairāk.

Vēzim bieži vien nav pietiekami daudz morālā spēka, lai tiktu galā ar dzīves radītajām problēmām. Šādos apstākļos viņa galvenais sabiedrotais, kā arī mierinātājs un glābējs ir ēdiens.

Svarus pārtika saista, jo vienkārši tāda ir viņu būtība. Šīs zīmes pārstāvji nav pazīstami ar mērenību - ne pārtikā, ne naudas tērēšanā.

Strēlnieks nepazīst robežas. Dažreiz viņš tērē enerģiju, un dažreiz viņš ļauj visam ritēt pašam no sevis, dodot priekšroku atpūtai un slinkumam līdz pēdējam, un tādās situācijās ēdiens kļūst par viņa labāko draugu.

Zivis ir visnomāktākā zodiaka zīme. Kad viņiem šķiet, ka visi viņus ir pametuši un liktenis pret viņiem ir nežēlīgs, viņi sāk dziedēt savas skumjas ar gardu ēdienu neierobežotā daudzumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas