Ropažu baznīcā, pateicoties ziedojumam, iedegts gaismas dārzs

tautaruna.lv 5.decembris 2020, 12:00
 
Ekrānšāviņš no instagram.com
Saņemot ziedojumu no it kā anonīma labdara, Ropažu baznīca pārvērsta par greznu gaismas dārzu. Tomēr šie labdari, ziedu tirgotava "Lakstos", paši drīz vien savos sociālajos tīklos atklājušies.

Kara laikā smagi cietusī, padomju gadus izturējusī celtne, kas joprojām gaida kārtīgu jumtu un atjaunošanu, pārvērsta par gaismas dārzu, kas tumšajā laikā redzams jau pa gabalu.

“Mums katru gadu ir ziedotāji, kas ziedo egli. Tas gan jau ir daudzus gadus. Bet šādus rotājumus mums ziedo pirmo reizi, tāpēc nospriedām - ar to jādalās, lai brauc un skatās, kā mūsu baznīca ir saposta Kristus dzimšanas svētkiem,” teica Ropažu evaņģēliski luteriskās draudzes priekšnieks Zigurds Erciņš.

Baznīca nav atvērta visu laiku, tomēr mācītājs sola, ka centīsies brīvdienās turēt atvērtu, organizēt dežūras, lai var nākt kādu brīdi uzkrāt to prieku jau Adventa laikā. Šajā nogalē tā būs atvērta:

05.12.no 11.00-19.00.
06.12.no 11.00 - 19.00. (pl.11.00.-12.30.Dievkalpojums)
Ropažu baznīca lūdz ievērot visus drošības pasākumus, ieeja tikai lietojot sejas aizsargmaskas. Vienlaikus Dievnamā var atrasties ne vairāk kā 30 apmeklētāju, tapēc jābūt saprotošiem, ja gadījumā nākas uzgaidīt.

Vairāk par šo notikumu stāstīja lsm.lv sižetā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas