Rebenoka slepkavībā parādās jaunas detaļas

tautaruna.lv 6.oktobris 2020, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Pēc advokāta Pāvela Rebenoka slepkavības joprojām ir vairākas versijas par notikušā iemesliem. Viena no tām ir saistībā ar uzņēmumu "Olainfarm," kurā Rebenokam bija nozīmīga loma, vēstīts Paulas Ivanovas materiālā "Rebenoka slepkavība: kādas ir galvenās versijas?" izdevumā "Kas Jauns".

Pēc "Olainfarm" lielākā akcionāra Valērija Maligina nāves, kad sākās cīņa par viņa mantojumu, mēļoja, ka Maligins bija gatvojies škirties no sievas Elīnas un Pāvelam Rebenokam bija palūdzis savākt kompromitējošu informāciju par sievu. Informācija esot bijusi savākat, taču Maligins nomiris, pirms paspējis kaut ko uzsākt.

Pēc tam, kad vecākā Maligina meita Irina tika iecelta par testamenta izpildītāju, Rebenoks kļuva par vienu no viņas juridiskajiem padomniekiem.

Lai gan karš par mantojumu turpinās joprojām, kā vēsta izdevums, Rebenoks kā Irinas Maliginas pārstāvis sākotnēji uzņēmumā spēlēja lielu lomu un vienu brīdi bija pat padomes vadītājs.

Kaut arī šobrīd mantinieču cīņā virsroku ņēmusi Signe Baldere-Siledze, kas pārstāv nepilngadīgās Maligina meitas Annas Emīlijas intereses un patlaban kontrolē valdi, kā arī tiesā pieprasījusi uzņēmuma akciju sadalīšanu, nav šaubu, ka Rebenokam šajos procesos bija zināma ietekme kā Maligina vecākās meitas uzticības personai.

Neoficiāla informācija vēsta, ka kāda no mantiniecēm jau ir bijusi vienojusies par akciju pārdošanu un pat avansā saņēmusi divus miljonus eiro, taču tad pēkšņi gribējusi mainīt jau norunātos pārdošanas noteikumus - zināma loma tajā bijusi arī Rebenokam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas