Autovadītāji stāsta, kā ielūza bruģī Ģertrūdes ielā

Viktorija Gabrjuna 8.jūnijs 2020, 15:14
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Pagājušajā nedēļā Rīgā Ģertrūdes ielas bruģī izveidojās pamatīgs iegruvums, kurā iekrita divas automašīnas, vēstīja raidījums "Degpunktā".

”BMW” vadītāja Katrīna īsi pēc desmitiem iekāpa automašīnā un devās savās darba dienas gaitās. Šofere nekur nesteidzās un pārvietojās pa Ģertrūdes ielu ar aptuveni divdesmit kilometriem stundā.

Tad pēkšņi no vadītājas skata pazuda apvārsnis, un viņa ar auto priekšu iegāzās milzīgā bedrē.

“Es braucu no Brīvības ielas, priekšā bija mašīnas sabremzējušās, bet brauca ar kādiem 20 km/h, brauca, es neredzēju nekādu bedri, neko. Un pēkšņi milzīgs būkšķis, un es iekritu tajā bedrē,” stāsta ”BMW” vadītāja Katrīna.

Acumirklī ap notikuma vietu sastājās cilvēku pūlis. Skats no malas visiem radīja lielu pārsteigumu. Daži notikušo redzēja no ietves.

“Cilvēki no malas saka, ka tā bedre tur bija, pirms braucu, bet no tās puses es viņu neredzēju, tāpēc, ka bija satiksme, nekas vēl nebija norobežots,” norāda ”BMW” vadītāja.

Pāris metrus tālāk no krātera, bet uz virszemes, pamatīgi apskādēts, ar ieslēgtām avārijas ugunīm stāvēja kāds ”Mercedess” spēkrats. Tā īpašnieks Artūrs runāja pa telefonu ar apdrošinātājiem. Izrādās, mirkli pirms Katrīna iegāzās bedrē, arī Artūrs cieta no bruģa defekta.

“Izbraucām no Ģertrūdes ielas 14, pagriezos mazliet pa kreisi, sāku braukt taisni un neko nesapratu. Man vienkārši mašīna iekrita un izkrita. Izkāpu uzlikt brīdinājuma zīmi, jo nekādas zīmes nebija, un jau iebrauca sieviete. Faktiski uzreiz, jo es domāju, kā nav ne zīmes, nekas, bet tāda bedre,” stāsta ‘”Mercedes” īpašnieks Artūrs.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā policijā ap plkst.10.32 saņemts izsaukums uz Ģetrūdes ielu 14, kur iebrukušā bruģī iebraukušas divas automašīnas - BMW un "Mercedes Benz".

"Mercedes Benz" no bedres izkļuvis saviem spēkiem, bet otru spēkratu izvilka ar speciālās tehnikas palīdzību. Negadījumā cietušo nav.

Iegruvums izveidojies hidraulisko pārbaužu laikā, kuras notika visā Daugavas labajā krastā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:13

Jaunākās diskusijas