VIDEO: Garāmgājējus Rīgā pārbiedē skats uz dzīvojamās mājas logu

Viktorija Gabrjuna 24.aprīlis 2020, 14:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Visai neierasts un pat biedējošs skats ceturtdien pārsteidza garāmgājējus Zvaigžņu ielā. Trīsdesmitajā namā kāds vīrietis, ar galvu izkaroties pa trešā stāvā logu, nekustīgi gulēja un nereaģēja uz apkārtējo kliedzieniem, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Īsi pirms divpadsmitiem dienā daudzu garāmgājēju un pēcāk arī policistu un ugunsdzēsēju uzmanības centrā nokļuva šī sešstāvu māja Zvaigžņu ielā 30.

Cilvēku skatus piesaistīja kāds vīrietis, kurš bija uzgūlies uz palodzes nama trešajā stāvā. Nepatīkamais skats apkārtējo domas vedināja uz visdrūmākajiem scenārijiem.

Tā kā policisti nevarēja iekļūst dzīvoklī, glābēji izmantoja autokāpnes. Pavisam drīz dienesti un aculiecinieki varēja atviegloti nopūsties. Vīrietis tomēr bija dzīvs un pamodās mirklī, kad pie loga pietuvojās autopacēlāja grozs. Acīmredzot viņš bija stiprā alkohola apreibumā un pamostoties pat bija agresīvs, un izrādīja nepatiku par notiekošo. Kungs no sava dzīvokļa tika izvests, saslēgts rokudzelžos, iesēdināts neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta auto un policistu pavadībā aizvests uz slimnīcu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:44

Jaunākās diskusijas