VIDEO: Ventspilī iedzīvotājiem nākas noskatīties, kā dzīvs sadeg vīrietis

tautaruna.lv 24.aprīlis 2020, 13:11
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Šausminošus mirkļus trešdien piedzīvoja Sanatorijas ielas iedzīvotāji Ventspilī. Vakarpusē savas vecās dzīvesvietas pagalmā publiski sadega kāds vīrietis, ko vietējie pazina kā emocionāli nestabilu cilvēku, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Sanatorijas ielā Ventspilī jau pāris gadus pamesta slejas koka privātmāja ar astoņpadsmito numuru. Tur kādreiz dzīvoja sirma kundze kopā ar savu piecdesmit astoņus gadus veco dēlu Jāni. Kopš pensionāre nomira, Jānis nonāca pansionātā. Vīrietim bija nopietnas veselības problēmas, par sevi vai māju parūpēties viņš nespēja.

“Viņš bija slims. Viņš tad dusmīgs kļūst, kliedz. Pēc tam atkal viss labi. Kad ar mammu dzīvoja, viņš dzēra, bet viņš nedrīkst dzert,” saka Irēna, kura dzīvo Sanatorijas ielā.

Aprūpes namā vīrietis ilgi nepalika. Irēna stāsta, ka par pārmērīgu alkohola lietošanu un nekārtību celšanu Jāni ātri vien izlika atpakaļ uz ielas. Ik pa pāris dienām viņš atgriezās savā vecajā dzīvesvietā pārlaist naktis bez apkures vai elektrības. Arī vakar vakarā kaimiņi redzēja Jāni barojam kaķus ēkas pagalmā. Pāris stundas vēlāk veco māju pārņēma liesmas.

Īsi pirms ieradās glābēju brigādes, vietējie šausmās noskatījās, kā Jānis izskrēja pagalmā ar degošām drēbēm. Pāris mirkļus vēlāk vīrietis jau gulēja pie vārtiņiem bez dzīvības pazīmēm.

“Uguns aizgāja, viņš tur skrēja, nokrita un sadega. Tad viņu nodzēsa. Ilgi brauca, “ātrie” pirmie atbrauca, ugunsdzēsēji pēc ātrās medicīniskās palīdzības,” stāsta notikumu aculiecinieks Vladimirs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:03

Jaunākās diskusijas