FOTO: Skat, cik neparasti sniega trūkumu Latvijā risināja saimniecība Alūksnē

Baiba Puriņa 29.februāris 2020, 16:44
 
Ekrānuzņēmums no Facebook/saimniecība "Tereški-9"
Šonedēļ alūksnieši jau varēja veidot īstus sniega vīrus, jo nedēļas vidū Latvijas austrumis beidzot sagaidīta bieza sniega sega. Taču pirms tam Facebook lietotājus sajūsmināja kādas saimniecības Alūksnē publicētais attēls, kurā pārādīts, ka sniega trūkums Latvijā nav iemesls, lai nevarētu baudīt "ziemas priekus".

Publicētajā attēlā redzams "sniegavīrs", kas izveidots no kāpostgalvām un citiem dārzeņiem.

"Kad ziemu tā arī nesagaidījām, un no sniega ne miņas, bet ziemas noskaņu tomēr gribās, tad izlīdzamies ar to kas ir - februāra kāpostvīrs! Lai visiem pozitīva diena šajā rudenīgpavasarīgajā laikā!" attēlu, kurā redzams neparastais veidojums no dārzeņiem, komentē saimniecības "Tereški-9" saimnieki.

Komentāros cilvēki ir sajūsmā par izdomu un asprātību. "Ir nu gan cilvēkiem milzu izdoma! Prieks skatīties!" raksta komentētāja.

Saskaņā ar sociālajā vietnē Facebook izveidoto lapu, piemājas saimniecībā "Tereški-9", Alūksnes novada Jaunalūksnes pagastā tiek audzētas zemenes un dažādi kāpostaugi.

Jau vēstīts, ka šīs nedēļas vidū Latvija beidzot sagaidīja sniegu. Stipra sniegšana bija Latvijas austrumos, kur sniega segas biezums sasniedza pat 20 centimetrus. Ceturtdienas rītā sniega segas biezums Alūksnē bija pieaudzis no viena līdz 16 centimetriem.




Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas