Caur ērkšķiem uz Ameriku! Latviešu TV šova dalībniece pietuvojusies sapņa piepildīšanai

tautaruna.lv 29.februāris 2020, 14:55
 
Publicitātes foto
STV Pirmā! skandalozā šova "Caur ērkšķiem uz..." trešās sezonas fināliste Olga Kuļikova pietuvojusies savam sapnim - kļūt par slavenu alternatīvo modeli.
Šobrīd 20 gadus jaunā Olga atrodas Amerikā, Kolorado, kur piedalās konkursā par iespēju pozēt uz ietekmīgā tetovēšanas mākslas žurnāla Inked vāka. Konkursa uzvarētāja saņems arī 25 000 dolāru lielu naudas balvu un sponsoru dāvanas.
Konkurss notiek, vienlaicīgi sacenšoties daudziem desmitiem meiteņu, kas iedalītas vairākās grupās. Katrā grupā ar skatītāju balsojuma palīdzību tiek pamazām atsijātas mazāk atraktīvās dalībnieces. Finālā sacentīsies visu grupu uzvarētājas, lai uzzinātu, tieši kura no viņām kļūs par Inked vāka modeli.
Balsot par Olgu var katru dienu bez maksas, pieslēdzoties ar Facebook profilu. Tāpat iespējams maksāt par papildus balsīm, norēķinoties ar kredītkarti tiešsaistē.
Links balsošanai par Olgu šeit:
Šobrīd Olga ir iekļuvusi savas grupas labāko TOP 15, bet cīņa par uzvaru turpināsies līdz šī gada 9.aprīlim.
Inked ir lielākais tetovēšanas kultūrai veltītais žurnāls pasaulē un tiek izdots kopš 2004.gada. Tā lappusēs un uz vāka ir publicējušās tādas slavenības kā rokmūzikas leğenda Ozijs Osborns, kanādiešu dziedātāja Avrila Laviņa, leģendārās Losandželosas rokgrupas Guns N' Roses vokālists Slešs un citi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas