Anglijā latvietis loterijā laimējis milzu naudu

Lelde Veinberga 28.decembris 2019, 18:02
 
SWNS/SCANPIX/LETA
Lai arī ziņots par daudzu miljonu laimestiem Eiropas loterijās, pie ne pa visam peļamas summas Lielbritānijā ticis latvietis Didzis Pīrāgs, nonākot pat britu medijos, kur kroga šefpavārs atklājis, kam domā tērēt vienu miljonu britu mārciņu jeb 1 170 500 eiro.
Kā izrādās, latvietis bijis pusdienu pārtraukumā, kad iegādājies loterijas biļeti, kuru digitāli nokasījis un sapratis, ka laimējis lielo naudas summu. Lai arī Didzis atklājis, ka laimests "pilnībā mainījis viņa dzīvi", 36 gadus vecais pavārs pat Ziemassvētku brīvdienās nevēlējās pievilt savus klientus un bija sastopams virtuvē. Pīrāgs strādā pat 60 stundas nedēļā un dzīvo turpat virs savas darbavietas.
Latvietis atklāj, ka laimestu liks lietā, lai sniegtu savam 5 gadus vecajam dēlam pilnvērtīgu dzīvi. Didzis jau iemaksājis depozītu, lai drīzumā savā īpašumā iegūtu četru guļamistabu māju. Plānā ir arī jaunas automašīnas iegāde.
Tāpat vīrietis nolēmis atrast jaunu darbu, kas ļaus pavadīt vairāk laika ar savu dēlu, jo līdz šim 12 stundu maiņas darbs ļāvis kopīgi pavadīt laiku vien pāris vakarus nedēļā. Pīrāgs uz Lielbritāniju no Latvijas pārcēlās pirms 9 gadiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:01

Jaunākās diskusijas