Vairāki Latvijas iedzīvotāji jaunā loterijā laimējuši 3 000 eiro

tautaruna.lv 29.septembris 2019, 21:37
 
F64
Septembra sākumā Latvijas Loto iepriecināja momentloteriju spēlētājus ar jaunumu – momentloteriju Bagāts, kurā jau laimējuši vairāki cilvēki, informē "latloto.lv".
Momentloterija Bagāts spēlētājiem pieejama mazāk nekā mēnesi, bet jau paspējusi iepriecināt septiņus veiksminiekus ar 3 000 eiro laimestiem.

Piemēram, veiksminiece Umurgā biļeti nopirkusi, lai uzlabotu omu, jo pirms tam noskaņojums esot bijis slikts - un 3 000 eiro laimests to patiesi esot uzlabojis!

Veiksminieks no Smiltenes laimīgo biļeti saņēma kā dāvanu vārda dienā, kamēr kungs no Iecavas savā vārda dienā divas biļetes uzdāvināja sev pats - vienā tiekot pie 10, bet otrā pie 3 000 eiro laimesta.

Kāda kurzemniece veiksmīgo biļeti iegādājās, jo gribēja izmēģināt jaunumu. Biļeti pirka internetā, jo tā esot ātrāk un ērtāk. Savukārt, veiksminiece no Straupes, kura pieradusi biļetes pirkt internetā kā reizi jaunuma izmēģināšanai speciāli iegādājusies papīra biļeti! Un pēc 3 000 laimesta, protams nu būšot šīs loterijas cienītāja.

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar interesantiem stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen tika vēstīts, kā pāris no Ēdoles vienā mirklī tikuši pie 100 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:19

Jaunākās diskusijas