Juris Millers asi kritizē studentus Latvijas augstskolā

tautaruna.lv 29.marts 2019, 14:50
 
F64
Producents Juris Millers mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar savu pieredzi, lasot lekciju studentiem kādā Latvijas augstskolā.

Millers ironizē par studentu zināšanām.

"Šodien lasīju lekciju 4.kursa studentiem vienā no Latvijas augstskolām. Uz jautājumu, kas ir Mirdza Ķempe, neviens nezināja atbildi, bet par Jāni Peteru dzirdēts, ka viņš Atmodas laikā palīdzēja rakstniekiem. Viss, kas jums jāzina par LV skolu izglītību," raksta Millers, savā ierakstā piesaucot arī izglītības ministri Ilgu Šuplinsku.

Uz jautājumu, kurā augstskolā Millers uzstājies ar lekciju, viņš konkrētu skolas nosaukumu nemin, tik piebilst, ka tā ir "klasiska un respektabla Latvijas augstskola".

Viņš gan uzver, ka akcents nav uz augstskolu, bet uz vidusskolas programmas kvalitāti - kādi skolu absolventi tiek "palaisti dzīvē".

Tikmēr daži komentētāji uzsver, ka ne visiem studentiem ir detalizēti jāpārzina latviešu literatūra.

"Kādas nozares bija šie studenti? Patiešām neredzu pievienoto vērtību tam, ka visi perfekti pārzina latviešu literatūru," teikts kādā komentārā.

Juris Millers ir pasākumu producents, žurnālists, vairāku grāmatu, lugu un dziesmu tekstu autors, kā arī vēstures entuziasts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:23

Jaunākās diskusijas