Skulme par Kiviča sievu: Madaras attieksme ir vienkārši riebīga

tautaruna.lv 29.marts 2019, 11:50
 
F64
Savu viedokli par mīļotā vīrieša Andra Kiviča attiecībām ar bijušo sievu Madaru paudusi arī sabiedrības dāma Liene Skulme, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Skulme izpārdod mantas, lai Kivičs var nomaksāt alimentus" izdevumā "Kas Jauns".

Andris Kivičs neslēpj, ka pēdējais laiks viņam emocionāli bijis ļoti saspringts, bijusi arī dusmu lēkme. Galvenais iemesls - augošās nesaskaņas ar likumīgo sievu Madaru, kas tiesas ceļā vēlas piedzīt, pēc Andra domām, pārāk lielus alimentus par abu meitām.

"Madaras attieksme ir vienkārši riebīga!" sašutumu par notiekošo pauž Skulme.

Andris paskaidro, ka runa ir par kādu papīru, kuru Madara kopā ar juristu iesniegusi tiesā. Tajā teikts, ka Kivičs izvairoties maksāt alimentus, kas, pēc viņa teiktā, neesot taisnība.

Kivičš arī atklāja, ka dažreiz Liene pārmet - kāpēc viņš pret Madaru ir tik maigs, un jautā, kurā pusē tad viņš īsti ir.

Tikmēr jāpiebilst, ka Kivičs un Skulme turpina pārsteigt. Pagājušajā nedēļā Kivičs un Skulme atkal pārsteiguši Facebook lietotājus. Viņi atkal bija tiešraidē, taču šoreiz nevis vannā, kā iepriekš, bet gan kublā.

Kivičs un Skulme pastāstīja par aktualitātēm abu dzīvē, tostarp, kāda Facebook sekotāja uzdeva jautājumu, ko abi darīs ārzēmēs. Jāpiebilst, ka Kivičs un Skulme plāno pamest Latviju.

"Nu ko liks, to darīs," atbildēja Andris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas