Vīrietis pieliek punktu milzīgajām svara problēmām, lai piepildītu savu sapni

tautaruna.lv 25.janvāris 2019, 14:21
 
Ekrānšāviņš
28 gadus vecs vīrietis piedzīvojis kardinālas pārmaiņas no brīža, kad svara atzīme sasniedza 300 kilogramus, ziņo Daily Mail.

Džastinu Maksveinu no Dienvidkarolīnas svara problēmas nomocījušas jau kopš bērnības, tomēr tam pie vainas nav bijušas veselības kaites, bet gan ļoti neveselīgi ēšanas paradumi.

Vīrietis pie tā vaino savu māti, kura ir narkomāne un viņa dzīvē parādoties vien epizodiski. Vecāki izšķīrušies, kad Maksveinam bija pieci gadi un nākamreiz viņš māti saticis 10 gadu vecumā. Skumjas par to viņš esot apslāpējis negausīgi ēdot.

18 gadu vecumā viņš svēra 150kg, piedevām ārsti noteica agorafobijas - bailes no atklātās vides - diagnozi. Rezultātā, viņš no mājām izgāja tikai, lai iepirktu pārtiku.

Kad svars pārsniedza jau 270kg, viņš atskārta, ko nodarījis savai veselībai, piedevām izjuta lielas grūtības elpot, tādēļ izsauca ātro palīdzību. Ārsti viņam noteica striktu diētu, kura nesa rezultātus.

Pirms operācijas, kurā viņam noņēma tauku slāni un lieko ādu, viņš iemanījās zaudēt 50kg. Lai atzīmētu pārvērtības, vīrietis ar tēvu devās pie tetovētāja, kur viņam uz muguras tapa fēniksa attēls, simbolizējot atdzimšanu.

Tagad viņš iecerējis piepildīt savu kvēlo sapni - kļūt par lidmašīnas pilotu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas