Šoferi neapmierināti - aizputinātu ceļu zīmju dēļ var dabūt soda kvīti!

tautaruna.lv 25.janvāris 2019, 13:51
 
Ekrānuzņēmums/Facebook
Sociālajā tīklā Facebook autovadītāji pauž neapmierinātību, ka aizputinātu ceļu zīmju dēļ nav iespējams nolasīt ātruma ierobežojumus, lai neiedzīvotos soda kvītīs.

"Šādi izskatās zīme pirms Liepkalnu foto radara!!! Nez vai tie, kas nav gaišreģi dabūs kvitungus, ja brauks virs 70km/h? Pašērojam! Ja nu kādam tiešām pienāk soda kvīts!" trešdien rakstīja Ainārs.

Ekrānuzņēmums/Facebook

Pāris dienu laikā ar Aināra ierakstu cilvēki dalījusies vairāk nekā 6000 reižu.

"Tas pats stāsts Ogrē pirms gājēju pārejas - abas zīmes sniegā, līnijas uz ceļa zem sniega. Vienīgais kas liecināja tumsā, ka ir gājēju pāreja, bija jau ceļa vidū gājējs, un paldies viņa gaišajai ziemas jakai!" komentāros raksta Lauris.

"Tas pats iebraucot Rīgā no Jūrmalas puses. Ironiski gan, ka tikai “70” zīmes apsnigušas, kamēr 50 un 90 ir tīras," saka Kaspars.

"Es decembrī netālu no Rēzeknes līdzīgā situācijā dabūju sodu, tikai izbraucot no pilsētas zīme bija kaut cik redzama, ceļš bija riktīgi sasnidzis tāpēc tikai 68km/h nofočeja," ar savu pieredzi dalās Eižens.

Šorīt vietām Latvijas teritorijā apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem. Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus ceļu uzturēšanas darbos iesaistījās 15 VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības.

Autovadītājus aicina informēt par apledojumu valsts autoceļu posmos, kā arī citiem sarežģījumiem, ja tādi rodas uz valsts autoceļiem, zvanot uz "Latvijas Valstu ceļu" diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555. Informācija tiek operatīvi nodota ceļu uzturētājiem rīcībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas