Tieslietu ministrija rīko grandiozu balli; ieeja tikai "izredzētajiem"

tautaruna.lv 26.novembris 2018, 10:55
 
F64
Kļuvis zināms, ka Tieslietu ministrija pēc pāris nedēļām rīko grandiozu balli, taču pie biļetēm var tikt tikai tie, kuriem ir piekļuve īpašai saitei, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Pasākuma aprakstā norādīts, ka tā rīkotājs ir Tieslietu ministrija sadarbībā ar pasākumu aģentūru ”Emotion Industry”. Par muzikālo pusi rūpēsies ”Musiqq”, ”Eolika”, Žoržs Siksna, stīgu orķestris, Liepājas bigbends, Andris Ērglis, Laimis Rācenājs un citi. Tāpat pasākuma apmeklētājiem paredzētas kopīgas vakariņas, kas ir iekļautas biļetes cenā.

Paredzēts, ka pasākumu apmeklēs tieslietu jomas darbinieki no visas Latvijas.

Šobrīd līdz ballei atlikušas vēl divas nedēļas un tirdzniecībā joprojām pieejama vairāk nekā trešdaļa no biļešu kopskaita. Tas liek uzdot jautājumus, kas notiks gadījumā, ja apmeklētāju skaits būs mazāks nekā nepieciešams, lai segtu visus izdevumus.

”Balles organizēšanā netiek izmantoti Tieslietu ministrijas līdzekļi. Tas ir pašfinansēts pasākums. Ideja par šo balli radās pagājušajā gadā. Vērtēsim rezultātus, šobrīd plānots, ka balle varētu notikt reizi piecos gados,” pauda Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:05

Jaunākās diskusijas