"Es esmu haoss, kurš meklē izcilu kārtības uzturētāju" – Ieva Cipruse vēlas atrast asistentu

tautaruna.lv 24.novembris 2018, 13:29
 
Ekrānšāviņš
"TONIGHT is yours" dibinātāja un viena no žurnāla "I'mperfekt" autorēm Ieva Cipruse ar sociālā tīkla Facebook palīdzību vēlas atrast asistentu ikdienas darbu veikšanai.
Lai varētu darīt vairāk vārdu un realizēt apjomīgākas idejas, man nepieciešams palīgs mazajos, taču ļoti atbildīgajos ikdienas darbos. Mazi darbi rada lielu pamatu. Un tam man vajag Tevi," raksta Ieva.

ekrānšāviņš

Viņa norāda, ka meklē darbinieku, kas zina, kas ir "TONIGHT is yours" un ar ko nodarbojas pati Ieva, lai asistents varētu ticēt tam, ko viņš prezentē un pārstāv.

Meklētajam kandidātam nepieciešamas teicamas latviešu valodas zināšanas, gramatika un stilistika rakstībā, jo vajadzēs rakstiski komunicēt ar lielu klientu apjomu. Viņa nesmādēs arī angļu valodas pārzināšanu, jo vēlāk tā būs ļoti noderīga.

Ikdienā Tev ir brīvi pieejams dators vai vismaz viedtālrunis ar interneta pieslēgumu (regulārai ikdienas komunikācijai ar klientiem soctīklos/epastā); Tava stiprā puse ir organizatora prasme (es esmu haoss, kurš meklē izcilu kārtības uzturētāju); Tu patiešām sevi redzi šādā amatā, (ja šis nav tas, kā jūti sevi līdz galam esam, labāk rakt tālāk)," pauž Ieva.

Vēlamās, taču ne obligātās prasības ir autovadītāja apliecība un māka darboties "Photoshop" un "Illustrator" programmās.

Priekšroka tiks dota motivācijas “vēstulēm” video formātā neierobežotā laika apjomā un CV, taču tiks pieņemti arī epasti rakstiskā formātā. Savu pieteikumu Ievai vari iesūtīt līdz 28. novembrim uz epastu ievaiciprusei@gmail.com.

Kā zināms, "TONIGHT is yours" piedāvā iegādāties ar skaistiem, radošiem un romantiskiem tekstiem apgleznotus šķīvjus, krūzes, termokrūzes un citas gaumīgas lietas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:17

Jaunākās diskusijas