Māmiņa: Algoju vīrieti, lai tas izliktos par meitas tēvu - un viņa to nezina

tautaruna.lv 24.novembris 2018, 18:49
 
Ilustratīvs attēls
Mazās meitenes vecāki izšķīrās, kad viņa bija vien zīdainis, tomēr vēlāk tēvs atgriezās viņas dzīvē, raksta BBC. Tikai kāds āķis - tas nav viņas tēvs!

Japāniete Asako stāsta, ka bērnībā meita Megumi jautājusi kur ir tēvs, tomēr zinot tikai to, ka viņš aizgājis īsi pēc viņas dzimšanas, sākusi notikušajā vainot sevi.

Tomēr laikam ejot tā kļuva par problēmu - 10 gadu vecumā bērns pātrauca runāt ar savu māti. Ne tikai viņa joprojām sevi vainoja tēva aiziešanā, bet arī tika par to izsmieta skolā, jo Japānā vientuļie vecāki joprojām ir tabu.

Māte nolēma ķerties pie radikāliem līdzekļiem - atrast bērnam ideālu tēvu. Viņa nolēma šai lomai algot profesionālu aktieri, no pieciem vīriešiem izvēloties Tekaši.

Tekaši ikdienā iejūtas visdažādākajās lomās - uzņēmējs, draugs un arī tēvs - kam nu kurš cilvēks viņu uz vakaru vai ilgāku laiku vēlas izmantot.

Asako likusi viņam atvainoties meitai par ilgo prombūtni un tad uzklausīt visu, kas Megumi sakās. Rezultātā Tekaši loma par viņas tēvu, Jamadu, kļuva par ilgāko viņa dzīvē un ilgst jau 10 gadus...

Viņa pakalpojumi nav lēti un maksā apmēram 100 eiro par katru tikšanās reizi, kuras ir vismaz divas mēnesī. Lai arī Asako to knapi spēj atļauties, viņa uzskata, ka meitas prieks ir to vērts.

Asako atzīst, ka labprāt ar viņu tiešām apprecētos un kļūtu par īsti ģimeni, tomēr vīrietim tas ir tikai darbs: ''Es viņam pateicu kā jūtos, un viņš man tieši sejā atgādināja, ka viņš ar mums pavada laiku tikai tāpēc, ka tas ir viņa darbs.''

Māte cer, ka meita nekad neuzzinās patiesību un Tekaši tēlos šo lomu mūžīgi - pat situācijā, kad jau tiks uzskatīts par vectēvu Megumi bērniem u.t.t.

''Es domāju, ka viņa būtu man pateicīga,'' prognozē Asako, ja meita uzzinātu taisnību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas