Soctīklos: Igaunijā NĪN par vienīgo mājokli 0 eiro, Latvijā maksājam simtus un tūkstošus

tautaruna.lv 20.jūlijs 2018, 19:13
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Pirms diviem gadiem portālā manabalss.lv tika sākta parakstu vākšana, lai Latvijā atceltu nekustamā īpašuma nodokli (NĪN) vienīgajam īpašumam. Šo divu gadu laikā par to parakstījušies gandrīz 39 000 iedzīvotāji. Aktivitāte zema - kurnam, bet turpinām maksāt šo nodokli, tikmēr Igaunijā, kā ziņo facebook lietotāji, NĪN ir apaļa nulle.
"Igaunija - mana drauga īpašums netālu no Tallinas (zeme - 1,2 ha un māja - 210 m2, saimniecības telpas - garāžu ieskaitot ) - nekustamā īpašuma nodoklis - 0.00EUR ( par vienīgo īpašumu/ mājokli ).
Mēs maksājam NĪN nodokli no desmitiem līdz tūkstošiem EUR, par dzīvoklīti... vienīgo mājokli, īpašumu, kurā paši esam ieguldījuši un ieguldām, lai tas tiktu nākamajām paaudzēm...
Prezidenta kungs, Ministru prezidenta kungs, VARAM ministra kungs, Finanšu ministres kundze, Tieslietu ministra kungs, pašvaldību ķeizari un valsts ierēdniecība..., ar ko mēs Latvijas iedzīvotāji esam savādāki no igauņiem un lietuviešiem?

Nost ar Nekustamā īpašuma nodokli pašreiz spēkā esošajā redakcijā un kārtībā! Gribam NĪN likuma redakciju identisku Igaunijas modelim!!!

P.S. Vai varam vienoties, ar Jums, manas ziņas laikotāji un tie, kuri man nepiekrīt? Padalīties FB Jūsu pieredzē vai komunikācijā NĪN sakarībā, kāda tā Jums ir bijusi vai būs, ar draugiem no Igaunijas un Lietuvas. Šī pierdze, noteikti, varētu dot impulsu vielai pārdomām mūsu politiķiem un ierēdniecībai par cilvēka tiesībām, demokrātiju, taisnīgumu, ētiku un morāli Latvijā," raksta Arnis V.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas