"Mums visiem vajadzētu būt Vairai"- īpašā modes projektā godina eksprezidenti

Portāls nra.lv 27.septembris 2017, 14:23
 
BOLD concept store
Septembra beigās BOLD Concept Store atklājis projektu “We should all be Vaira” (Mums visiem vajadzētu būt Vairai) godinot sievietes un uzsverot sievišķības spēku. Vairas Vīķes-Freibergas ieguldījums Latvijas valsts attīstībā un publiskā tēla veidošanā ir ļoti nozīmīgs, tādēļ eksprezidente izcelta īpašā modes projektā.
Radītā t-krekla “We should all be Vaira” mērķis ir kultivēt nobriedušas, pozitīvas idejas, raksturojot inteliģentu un spēcīgu sievieti, kas domā radošāk un pārliecinātāk, iestājas par kopējam, ne individuālām un kaprīzām vērtībām. “Par šo vērtību simbolu esam izvēlējušies Latvijas Republikas eksprezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, kuras oficiālo portretu esam izveidojuši amerikāņu leģendārā mākslinieka Endija Vorhola iemīļotajā "pop-art" stilā. Tas ataino dažādību sabiedrībā un to, ka katram no mums ir iespēja "būt" Vairai”, tā projektu raksturo dizaina konceptveikala līdzīpašniece Krista Birmane.

T-krekls “We should all be Vaira” ekskluzīvi pieejam modes un mākslas konceptveikalā BOLD, Baznīcas ielā 18A, Rīgā. Daļa līdzekļu no katra krekla realizācijas tiks ziedoti Vairas Vīķes-Freibergas stipendijai “Vītolu fondā”, kas sniedz iespēju iegūt izglītību bāreņiem.

Dizaina konceptveikals BOLD ir vieta, kur 260 kvadrātmetros izdevies apvienot kvalitatīvāko un ekskluzīvāko no Baltijas dizaina klāsta, kā arī uzaicināt uz Rīgu zīmolus no Ukrainas un Gruzijas. Konceptveikalā apskatāmi un iegādājami modes, mājas, interjera priekšmeti un dekori no vairāk nekā 70 dizaneru radītajām kolekcijām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:33

Jaunākās diskusijas