Sajūta, ka acs "izsprāgs"; lidojums no Rīgas pārvēršas nervus kutinošā notikumā

tautaruna.lv 9.februāris, 4:30
 
Pixaby
Vakar lidojums uz Itāliju no Rīgas Brigitai un pārējiem "Ryanair" pasažieriem nenotika kā plānots - tika veikta ārkārtas nosēšanās Polijā. Tam nebija sakars ar lidmašīnas tehnisko stāvoklī, bet kāda cilvēka dzīvības glabšanu.

"Mans lidojums uz Itāliju ir beidzies ar avārijas nosēšanos Gdaņskas lidostā," vietnē "X" vakar rakstīja Brigita.

Vēlāk viņa savu stāstu ir papildinājusi ar detalizētu iemeslu, kāpēc lidmašīna mainīja savus lidojuma plānus.

"Šodienas ārkārtas nosēšanās pilnais stāsts - es biju gan sapratusi, ka kaut kas pasažierim ar sirdi, bet šeku reku kāds izstāstīja īsto versiju".

Izrādās - reisā bijis pasažieris, kam nesen veikta nopietna acs operācija, papildus viņš ikdienā dzēris zāles asinsspiedienam. Neilgi pēc pacelšanās viņam sāka sāpēt acs, sāpes kļuva arvien stiprākas, bija sajūta, ka acs "izsprāgs". Pazudusi redze, tik balta bilde. Kāds cits pasažieris, pieļaujams, ar pieredzi medicīnā, saprot, ka situācija ļoti nopietna, būs jāveic reaminācija un nekavējoties jāveic ārkārtas nosēšanās. Piloti reaģē zibenīgi un Gdaņskā cilvēks nonāk mediķu aprūpē. Vēlāk ar viņu sazinoties, viņš atklāj - mediķi teikuši, ka situācija varēja beigties traģiski, pat ar nāvi. Taču stāsts ir ar laimīgām beigām. Arī redze cilvēkam atjaunojusies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas