Lielveikala apmeklējums beidzas ar traumu; sieviete aicina uzmanīties citus

tautaruna.lv 9.februāris, 2:30
 
Pixaby
Aija vietnē "Facebook" publicējusi savu nelāgo pieredzi, apmeklējot lielveikalu Jelgavā.

"Noteikti vēlos padalīties ar savu pieredzi, apmeklējot "Pilsētas Pasāžu" Jelgavā pēc remonta, kurš vēl turpinās, bet klientiem tā jau ir atvērta.

Man vajadzēja uz veikalu "RD Electronics", kas tagad ir 3. stāvā. Jau otrajā stāvā pamanīju, ka flīzes ir tik glancētas un gludas, ka nodomāju - tās noteikti ir slidenas. Un jā, trešajā stāvā netālu no vajadzīgā veikala paslīdēju un kritu, supersāpīgi sasitot celi, kurš uzreiz sapampa un iet bija ļoti sāpīgi.
Uzrakstīju par notikušo "Pilsētas Pasāžas" administrācijai un lūk ko viņi man atbildēja: Pārbaudot Jūsu sniegto informāciju, neesam konstatējuši mūsu atbildību par notikumiem, kurus Jūs aprakstāt savā e-pastā. Kā jau iepriekš minēju, TC izmantotās flīzes atbilst visām Eiropas drošības prasībām un var tikt uzstādītas sabiedriskajos objektos, tajā skaitā lielveikalos.
Pārstāve izteica nožēlu, ka esmu kritusi un cer, ka mans priekšstats par Pasāžu nebūs sabojāts!
Protams, ka negaidīju naivu atzīšanos, ka, jā, flīzes ir slidenas!
Tāpēc iesaku īpaši uzmanīties tur, jo kā man teica, viss ir droši, "pati vainīga"!" raksta Aija.

Ieraksts ātri izpelnījās līdzcilvēku komentārus.

Anete: Piekrītu, kad gāju pa flīzēm tieši tāpat nodomāju. Un meita arī jau pakrita, tikai labi ka pie rokas turoties, bet tāpat sasitās.

Aija: Piekrītu, flīzes IR slidenas.Jutos, kā pīle pa ledu ejot.

Dace: Tieši vakar, staigājot pa Pasāžas 3.stāvu,ar vīru nospriedām....kritīs daudzi un īpaši vecāka gada gājuma cilvēki.Ļoti nepārdomāti.

Saiva: Savām acīm esmu redzējusi 2 cilvēkus kas paslīd un nokrīt, vienai sievietei izskatijās ļoti sāpīgi, katra kāja uz savu pusi, bet teica, ka viss ok

Maija: Arī es piekrītu tam, ka flīzes tur ir slidena

Edgars: Identiska situācija manai sievasmātei, un arī mana sieva paslīdēja uz šīm flīzēm, bet nenokrita, paldies dievam, jo ir 8 grūtniecības mēnesī...

Dace: Es uzreiz teicu, ka būs traumas. Tāgas flīzes neder telpām, kurās staigā āra apavos...ļoti slidenas

Aloizs: Pilnībā piekrītu, ka flīzes Pasāžā slidenas, turklāt jau sākumā - pirmajā stāvā. Jāsaka, ka pēc remonta, šajā centrā pārvietojoties sajūtas nav tās patikamākās. Sākumā domāju, ka vainīgi mani apavi, nu, mazums zoļu materiāls padilis. Pārvelkot citus apavus, secināju, ka rezultāts tas pats. Jāuzmanās ! Rodas retorisks jautājums, vai kāds vispār pārbauda būvniecību, izmantotos materiālus šādā aspektā un vai spēj aizdomāties, ka materiāls var būt vienkārši slidens un nepiemērots grīdu apdarei ?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas