Pacientam uzturēšanās Gaiļezerā izvēršas murgā

tautaruna.lv 9.februāris, 5:00
 
Kaspars Krafts/F64
Janvāra izskaņā aptuveni 70 gadus vecais Valdis nokļūst Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā, lai veiktu svarīgu un dzīvībai nozīmīgu smadzeņu operāciju. Ja ķirurģiskā iejaukšanās norit sekmīgi, uzturēšanās ārstniecības iestādē pārtop murgā, vēsta "Bez Tabu".

Valda meita Elīna stāsta, ka uzbrucējs bijis cits pacients, proti, tēva palātas biedrs. Sists esot pa zodu un auss apvidū — netālu no griezuma vietas. Pacients esot aizstāvējies, cik nu spējis, līdz uzbrucējs beidzot pārtraucis agresīvās darbības un pametis palātu.

Apciemojot tēvu, Elīna uzzina, ka dūru vicināšanu medicīnas iestādes personāls konstatējis vien no rīta. Turklāt tobrīd uzbrucējs jeb pacients jau esot, neviena nemanīts, aizbēdzis no slimnīcas.

Uzreiz pēc notikušā slimnīca gan ziņo Valsts policijai, arī cietušais vērsies pie likumsargiem, kas arī par konkrēto lietu runā lakoniski. Proti, uzsākts administratīvais process un nozīmēta ekspertīze, savukārt pēc tās lemšot gan par turpmākajām darbībām, gan arī par iespējamā vainīgā saukšanu pie atbildības.

Elīna cer uz drīzu lietas izmeklēšanu. Ģimene arī vērsusies pēc juridiskās palīdzības, pieļaujot pretenziju izvirzīšanu pret slimnīcu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas