Pastaiga pa Juglas ezera ledu gandrīz izvērtās lielā traģēdijā

tautaruna.lv 10.janvāris, 7:00
 
MN
Pastaiga pa Juglas ezera ledu netālu no Brīvības gatves tagad kādam vīrietim liks pārdomāt visu dzīvi. Pēc ielūšanas aizsalušajā virsmā, viņš knapi izdzīvoja un ir pateicību parādā ne tikai glābējiem, bet arī savai līdzgaitniecei, kas laikus izsauca palīdzību, vēsta "Degpunktā".

Agra rīta pastaiga pa ledu kādam vīrietim, kurš līdzi nesa fotoaparātu, gandrīz beidzās letāli. Aizsalusī virsma salūza viņam zem kājām. Sieviete, kas bija līdzās savam pavadonim, palika ar sausām drēbēm un spēja uz Juglas ezeru Brīvības gatves galā operatīvi izsaukt glābējus.

Ugunsdzēsējiem glābējiem nebūt nebija viegli nokļūt pie cietušā. Viņi atstāja savu automašīnu uz šosejas un ar glābšanas dēli lauzās caur krūmiem un kur, apmēram, 10 līdz 15 metrus no krasta ūdenī bija cilvēks.

“Ugunsdzēsēji glābēji izmantoja aprīkojumu un glābšanas dēli. Tika līdz cilvēkam un uzvilka viņu uz glābšanas dēļa, un nogādāja krastā. Krasta bija Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi. Cilvēkam bija sasalis ķermenis, kā rezultātā mediķi rīkojās ātri,” stāsta VUGD Rīgas RP 6. daļas vada komandieris Eduards Linde.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:19

Jaunākās diskusijas