Rīdzinieks, dodoties pastaigā ar suni, mājas pagalmā iemūžina briesmīgu skatu

tautaruna.lv 29.novembris 2023, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Rīdzinieks Sergejs dzīvo Slāvu ielas daudzdzīvokļu namā. Kārtējo reizi kādā novembra vakarā dodoties ar suni pastaigā, viņa pacietības vadzis lūdzis! Sergejs iemūžinājis skatu, kā pagalmu apsēdušas žurkas, vēsta "Bez Tabu".
Rīdzinieks Sergejs šovasar pamanījis, ka mājas pagalmā skrien žurkas un ne jau viena vien.

Pāris metru attālumā no daudzdzīvokļu mājas atrodas bērnudārzs, lai gan Sergeja bērni apmeklē citu izglītības iestādi, tāpat viņš ir šokā, ka žurku skaits nemazinoties. Pat intervijas laikā grauzēji nekautrējas līst ārā no alām, kas izraktas ap visu māju.

Iedzīvotāji nemaz nebrīnoties, ka pagalmu apsēdušas žurkas, jo mājas pārvaldnieks aizvēris atkritumu stāvvadus. Šobrīd atkritumu konteineri atrodas tieši pie nama, kur patīk uzturēties arī grauzējiem.

Veselības inspekcija septembra nogalē ir saņēmusi iesniegumu no iedzīvotājiem, speciālisti apsekojuši konkrēto adresi un secinājuši, ka deratizācijas pasākumi tiekot veikti, taču ne pietiekami.

“Rīgas namu pārvaldnieka” pārstāve skaidro, ka atkritumu stāvvadi tikuši slēgti atbilstoši Rīgas domes lēmumam, tāpēc nav plānots tos atvērt.

Mājas apsaimniekotājs ir pārliecināts, ka labākais risinājums, kā atbrīvoties no grauzējiem, ir uzstādīt slēgta tipa atkritumu novietnes, taču iedzīvotājiem visiem kopā par to ir jāvienojas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas