Tukumā traģēdijā māte zaudē dēlu

tautaruna.lv 29.novembris 2023, 13:15
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Traģiski notikumi pirms pāris dienām risinājušies Tukumā, Jelgavas ielā, kur ugunsdzēsēji no degoša dzīvokļa izglāba seniori, taču viņas dēla dzīvība izdzisa liesmās un dūmos. Cietusī kundze šobrīd atrodas slimnīcā, vēsta "Degpunktā".

Dzīvoklis, kurā izcēlās ugunsgrēks, atrodas nama otrajā stāvā. Pa logu izmestās mantas un izdedži apsniguši, un operatīvo dienestu izbraukātie riepu nospiedumi jau padzisuši. Taču kaimiņienes Militinas atmiņas par sestdienas rīta notikumiem ir spilgtas.

“Bija divas ātrās palīdzības mašīnas, ilgi stāvēja, viena aizbrauca, cita atbrauca. Policija, ugunsdzēsēji, viņi stāvēja līdz galam. Pēc tam ugunsdzēsēji aizbrauca, visi aizbrauca. Ilgi stāvēja policija - policijas mašīna. Un pēc tam atbrauca katafalks. Viņi teica, ka dēlam pakaļ,” atklāj kaimiņiene Militina.

Kundze stāsta, ka dēls pie mammas braucis regulāri. Viņam ir bijušas veselības problēmas un kustību traucējumi, taču bijuši arī netikumi.

Militinas kundze kā aizdegšanās iemeslu min kaimiņienes dēla smēķēšanu gultā. Arī glābēji apstiprina, ka dedzis bija tieši matracis.

“Oi, smēķēja bez apstājas. Bez apstājas. Ja mums bija atvērts logs, no turienes lejā nāca visi dūmi. Tas bija no smēķēšanas,” piebilda Militina.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas