Cilvēki jūt briesmas; "Izskatās, ka mēs arvien dziļāk integrējamies Krievijā"

tautaruna.lv 28.novembris 2023, 2:30
 
pixabay.com
Latviešu vidū lielu neizpratni raisījusi ziņa, ka no 24.novembra reizi nedēļā notiks regulārie pasažieru pārvadājumu reisi starp Rīgu un Karalaučiem.

Mikroblogošanas vietnē "X" pārpublicētais sludinājums vēsta, ka no 24.novembra tiek atklāta regulārā pasažieru autobusu satiksme starp Rīgu un Krievijas federācija spilsētu Kaļiņingradu jeb Karalaučiem.

No Rīgas autobuss izbrauks piektdienās, bet atgriezīsies sestdienās. Vidēji brauciens ilgs 9 stundas un cena par biļeti ir 4 500 Krievijas rubļu.

Sludinājums vēsta, ka decembrī tiks atklāta satiksme arī starp Kaļiņigradu un Poliju.

Komentētāji raksta: "Valsts drošība! Laikam gaidām krievu spiegus un karavīrus lielā vairumā? Mēs tā kā paceļam jau rokas? Mums taču vajadzētu slēgt robežas, nevis tās atvērt nacistiskās Krievijas pilsoņiem, vēl jo vairāk no militārā anklāva. Esmu tur dienējis, tur normālu nav!"

"Kā tas vispār ir iespējams? Visu satiksmi ar krieviju vajag slēgt."

"Izskatās, ka mēs arvien dziļāk integrējamies Krievijā. Transporta satiksme ar Krieviju ir jāpārtrauc, nevis jāver vaļā jauni reisi."

"Kaspar Brišken, lūdzu paskaidrot kā var kaut ko tādu pieļaut! Jūs esiet pazaudējis bailes zaudēt savu darba vietu?!"

" Vai ņemot vērā jau tā ilgo ģeopolitisko situāciju, kā arī vairāk domājot par Valsts drošību, šis ir pieņemams? Maksimāli cenšamies nevis tikai piebremzēt, bet apstādināt šīs valsts pilsoņu kustību Latvijā, taču tagad būs tiešais autobuss uz Rīgu? Loģika?!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas