"X" par valdības naratīvu iet spalvas pa gaisu; "Zagt mazāk vajag!"

tautaruna.lv 9.novembris 2023, 15:15
 
pixabay.com
No valdības puses, tostarp ar sabiedrisko mediju starpniecību, arvien biežāk tiek uzsvērts, ka Latvijai nepieciešams papildu darbaspēks. Tajā pašā laikā Latvijā ir nopietns izaicinājums atrast darbu pieredzējušiem speciālistiem, kuri vecāki par 50 gadiem.

Ieraksts mikroblogošanas vietnē "X": "Panorāmā šausmīga darbaspēka ievešanas propaganda - nebūs pensijas, nebūs IKP, nebūs nekā! Zagt mazāk vajag, jūs, mau.....ni!"

Komentētāji vienojas vienotā viedoklī: "Da pat zagt mazāk nevajag, vajag no PVN, akcīzes un pārējiem nodokļiem piemaksāt trūkstošo summu pensijām. A to nostājušies kā cirvji pozā, ka pensijas jāmaksā tikai no soc. nodokļa un tagad spazmo"

Izskan ironiskas notis: "Mēs nevaram mazāk zagt, jo esam orkostānas guberņa un tur zagšana pieder pie lietas un ir viņu mentalitātes un kultūras sastāvdaļa."

"Varētu padomāt, ka tie viņu izsapņotie iebraucēji nodokļus maksās, ja maksās, tad minimāli, bet pabalstu prasīs. Pilnīgi piekrītu - Zagt mazāk vajag, jūs, maukasbērni!"

"Pēdējos padsmit gadus bija skaidrs ,kādas būs sekas pēc piekoptās fiskālās politikas. Tā ir ,acīm redzama, valsts nacionālās identitātes iznīcināšana."

"Tak 60.000 bezdarbnieku 55+ nevar atrast nekādu darbu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas