Annas Jansones meklēšanas vietā atrod pēdas

tautaruna.lv 9.novembris 2023, 13:15
 
Ilustratīvs foto / Kaspars Krafts/F64
Aktīvi turpinās pazudušās Annas Jansones meklēšana Valgundes pagastā. Teritoriju pārmeklē Valsts policijas darbinieki, Zemessardze, vairākas brīvprātīgo organizācijas, kā arī sievietes tuvinieki. “Bezvests.lv” vadītājs dalās pieredzētajā un atklāj, cik sarežģīta ir pārmeklējamā teritorija, vēsta raidījums "Degpunktā".

Organizāciju “Bezvēsts.lv” Annas Jansones meklēšanā Valsts policija lūdza iesaistīties brīvdienās, 5. novembrī. Valgundes pagasta teritorija, kur 2. novembra rītā tika atrasta nomas automašīna ar mirušu zīdaini tajā, ir neparocīga staigāšanai, saka organizācijas vadītājs.

“Policija mums iedeva iecirkni, kas jāpārmeklē. Mēs sadalījām šo teritoriju kvadrātos un pakāpeniski pārmeklējām katru šo gabalu. Teritorija smaga, grūti meklēt, purvs, mitrājs - 14 gadu laikā smagākā teritorija meklēšanai. Nepareizi sperts solis, un tu jau esi līdz pusei purvā. Piesien striķi, mēs arī šādi trenējamies, lai meklētu cilvēkus purvos.

Vienā vietā mēs atradām pēdas, mums šķita, ka tās bija cilvēka pēdas, tās noteikti arī bija cilvēka pēdas, bet tās nekur neaizveda.”

Sīkākas detaļas par notikušo organizācijas pārstāvjiem netiek atklātas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas