Skatītāji sūdzas par to, kādos apstākļos bija jāvēro 50 cent uzstāšanās Rīgā

tautaruna.lv 27.oktobris 2023, 2:30
 
IMAGO/HANZA MEDIA/Scanpix/Leta
Aizvadīti repera 50 cent koncerti “Arēnā Rīgā”. Koncerti norisinājās divus vakarus pēc kārtas, un abi no tiem bija izpārdoti. Pēc koncerta vairākiem skatītājiem radušās pārdomas par noteikumiem, kas jāievēro publiskos pasākumos. Vairāki no apmeklētājiem iekštelpās smēķējuši elektroniskās cigaretes, kas raisījis jautājumu – vai uz tām neattiecas tie paši noteikumi, kas uz parastajām cigaretēm, vēsta "Bez Tabu".
Starp koncerta apmeklētājiem bijis arī mūziķis Miks Galvanovskis. Arī viņš pamanījis, ka daži no atnākušajiem bijuši tā pārņemti ar populārā repera uzstāšanos, ka aizmirsuši par noteikumiem un iekštelpās smēķējuši.

“Šis aizliegums attiecas kā uz cigaretēm, tā uz visām elektroniskajām smēķēšanas ierīcēm, visur, kur ir aizliegts smēķēt, aizliegums attiecas uz visiem produktiem, tāpēc elektronisko smēķēšanas ierīču lietošana koncertā nav atļauta!” norāda Veselības ministrijas pārstāvis Oskars Šneiders. Tāpat viņš norāda, ka atbildība par noteikumu ievērošanu būtu jāuzņemas pasākuma rīkotajam, kas šajā gadījumā ir koncertaģentūra “FBI”.

"Koncerta sabiedrisko kārtību nodrošina 107 apsardzes kompānijas licencēti apsargi, un viņu pienākumos ietilpst virkne uzdevumu, lai nodrošinātu drošu publiska pasākuma norisi saskaņā ar normatīviem aktiem. Mēs nevaram komentēt konkrēto gadījumu, kuru miniet savā sižetā, bet pēc sarunas ar apsardzes kompāniju guvām apstiprinājumu, ka visus elektronisko cigarešu neatļautos lietošanas gadījumus apsardzes darbinieki novērš vai cenšas novērst. Jebkurā gadījumā mēs esam sadzirdējuši apmeklētāju sūdzības un turpmāk šiem jautājumiem tiks pievērsta pastiprināta uzmanība," skaidro BDG CONCERTS.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas