Nakts melnumā un sveču gaismā Magone ķeras pie burvestībām

tautaruna.lv 27.oktobris 2023, 18:38
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Magone, nespējot samierināties, ka viņas dzīvē nav mīlestība, lietā liek attīrīšanās un vārdu pieburšanas maģisko spēku. Nakts melnumā un sveču gaismā, rituāls kopā ar draudzeni Daci kļūst tik emocionāls, ka vakars ietērpjas arī asaru noskaņās.

Pēc neveiksmīgās randiņu pieredzes, šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone, ir gatava no jauna meklēt mīlestību, izmantojot pieburšanas metodes. Viņa uzskata, ka mīļotais nav no Latvijas, jo sajūt ārzemnieka klātbūtni.

Abstrakti domājot, viņš nav tik tuvu, es nesajūtu, to pulsu, siltumu, ne vēsumu, to nevajag just, manā gadījumā vajag just karstumu, tirpiņas. Viņš te nav, viņš ir tālāk! Latvija ir mana telpa, kurā es dzīvoju, viņš ir ārpus manas telpas.

Rituāla laikā, viņa atzīst, ka šī metode nav, lai atrastu savu otru pusi, bet gan, lai atbrīvotos no citu cilvēku ļaunuma. Magonei šķiet, ka viņai ir uzlikta ļauna acs, jo daudzi viņu skauž un neieredz.

“Tā nav nekāda pieburšana, tas ir jāsaprot. Es nevienu neburu, konkrētu cilvēku. Mēs attīrām sevi, mēs lūdzam visuma vārdu, dod mums mūsu dzīves mīlestību.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas