Soctīklos velta gaužām neglaimojošus vārdus Artusam Kaimiņam

tautaruna.lv 27.oktobris 2023, 0:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Pēc tam, kad otrdien iznāca žurnāla "Kas Jauns" jaunākais numurs ar bijušo Saeimas deputātu un aktieri Artusu Kaimiņu uz vāka, Kaimiņam (vismaz sociālajos tīklos) nācās saskarties ar negatīviem komentāriem.

Tā žurnālists Lato Lapsa, mikroblogošanas vietnē "X" komentējot žurnāla vāku, uz kura vēstīts, ka Kaimiņam bijis smags gads, piebilst: "Rijīgs gads.".

Jāpiebilst, ka ar dzēlīgiem komentāriem nav skopojušies arī citi komentētāji, lielu uzmanību pievēršot Kaimiņa vizuālajām pārmaiņām.

"Tas tak Kim Čenuns."

"Dēļ tā, ka regulāri vajadzēja lamāt un draudēt Bērnu slimnīcas personālam nācās rīt 3 x vairāk."

"Izskatās, ka viņš tagad identificējas kā 60 gadus veca sieviete ar liekā svara problēmām. Iespējams, ka gatavojas stāties Progresīvajos."

"Artusa izskats ir kļuvis par tādu, ar kādu karikatūristi ilustrē rijīgu kapitālismu vai kādu industriju. Mūsu jaunais Kalvītis ilustrē valsts pārvaldes rijību un resnēšanu uz tautas rēķina."

Kā rakstījām, daudzi bija pārsteigti, ieraugot bijušo deputātu un aktieri Artusu Kaimiņu, kas pēdējā laikā publiskos pasākumos nebija manāms, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Smags un grūts gads personīgajā dzīvē" izdevumā "Kas Jauns".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas