Pircējai "Lidl" paveras briesmīgs skats; kas vainīgs?

tautaruna.lv 25.augusts 2023, 2:00
 
F64
Kāda "Lidl" veikala apmeklētāja Facebook grupā dalījusies ar foto no veikala - šis skats viņai raisījis lielu sašutumu.

Fotogrāfijā redzami saplēsti kartupeļu maisi, uz grīdas zeme un izmētāti kartupeļi.

"Kad Lidl akcija kartupeļiem... Tu ieej veikalā, bet uzreiz priekšā tāda postaža. Pretī vitrīnas ar svaigo maizi, bet zem kājām smiltis, kartupeļu mizu plēksnes un nabaga “izbēgušie” tupeņi. Sajūta tāda, ka tālāk iet vairs negribas," pārdomās dalās veikala apmeklētāja.

Ekrānšāviņš no Facebook

Tikmēr komentāros tiek uzsvērts, ka kartupeļus jau izmētā paši klienti. Turklāt tiek salīdzinātas situācijas "Lidl" veikalos Latvijā un citviet ārzemēs. Šajā jautājumā gan nav vienozīmīgas atbildes, jo cilvēki raksta, ka, piemēram, Vācijā "Lidl" veikalos vienmēr ir kārtībā, savukārt citās valstīs situācija esot vēl trakāka nekā foto no Latvijas "Lidl".
"ir,ir....it īpaši Imantā un Zolitūdē....tas no cilvēka mentalitātes atkarīgs."
"Vakar bijām Lidl veikalā. No sākotnējās kārtības ne miņas. Pie vainas, protams, pircēji, kas nemāk uzvesties. Tanī pat laikā dzirdēju arī replikas no darbinieku mutes, ka darba apjoms palielināts tik tālu, ka vienkārši fiziski tos visus pienākumus nav iespējams paveikt. Secinājumi jāizdara pašiem..."
"Un kurš to cūkkūti taisa? Katram sivēnam apkopēju pie pakaļas nenoliksi."
"Un kas to dara? Marsieši?"
"Tapēc ka cilvēki ir pretīgi radījumi, kas nemāk tīri iepirkties bez grābšanas un ķeršanas."
"Latvijā Lidl veikalos nekad neko sliktu neesmu redzējusi, ārzemēs gan ir tā kā foto."
"Esmu Sweden, te mēdz būt vel trakāk, nekā foto. Te uz kārtību baigi neiespringst. Puvušu/beigtu augļu, dārzeņu gan nav, kā mēdz būt LV."
"Foto pie ieraksta ir no Lidl veikala Latvijā š. g. 10. augustā. Pavisam nesen (jūlijā un augustā) iepirkos Lidl Vācijā un Francijā. Skumji atzīt, bet tur situācija tomēr krietni labāka - tādu bardaku vai bojātus augļus un dārzeņus, kā nereti gadījies vietējā Lidl, tur neredzēju."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas