Tviterkašķis: "Tie ir tie paši, kas stučīja par saviem kaimiņiem 1940.gadā"

tautaruna.lv 21.augusts 2023, 4:30
 
F64
Pirmdien, 7.augusts paliks cilvēku atmiņās kā diena, kad krusa un vētra sabojāja visu, kam tika klāt - laukus, ražu, tehniku, automašīnas, māju jumtus un logus, kā arī apdraudēja cilvēku dzīvības.

Tuvojoties krusai, daudzi auto īpašnieki centās novietot savus spēkratus zem kātīgiem jumtiem - veikalu stāvvietās, degvielas uzpildes stacijās, arī patiltēs un zem kokiem.

Drīz vien tviterī jeb "X" parādījās neapmierinātie, kuri ne tikai pukstēja un stenēja, ka tiek pārkāpti ceļu satiksmes noteikumi, bet arī ziņoja par to policijai. Policija ilgi nedomāju un norādītajās adresēs ieradās ar soda taloniem.

Tagad sabiedrība ir sadalījusies divās daļās - vieni uzskata, ka 7.augustā bija ārkārtas situācija, tāpēc bija attaisnojums apstāties un stāvēt vietās, kur ikdienā tas ir aizliegts. Cita starpā šo situāciju ir komentējis arī advokāts, kas uzskata, ka konkrētajā situācijā šāda rīcība ir pieļaujama. Arī policija vēlāk attapās un paziņoja, ka uzliktie sodi nav jāmaksā.

Tomēr "X" kaislības sit augstu vilni. Roberts Fūrmanis raksta: "Es saprotu, ka ir cilvēki ar pretīgu raksturu, bet šis iet ārpus jebkādiem rāmjiem."

Komentētāji: "Tepat no rīta bija viens ieraksts, kur cilvēks pilnā pārliecībā apgalvo, ka, ja gribam dzīvot tiesiskā valstī, tad vienalga, kas notiek, bet likuma burts jāpilda un sodi jāliek, un vienalga, ka dažam postījumi. Iekomentēju, pajautājot, vai cilvēcības jēdziens vairs nepastāv..."

"Nav jau tikai pretīgie stukači vien, ir tāda slaka, kas iedomājas, ja visi ievēros visus likumus un noteikumus, tad šeit iestāsies Māras zeme. Un jāpieņem likums, ka visi likumi jāievēro !"

"Nez. Es nevienu nenosūdzēju, bet fakts, ka daži savu lūžņu kasti vērtē augstāk par citu cilvēku interesēm/tiesībām, piemēram, nobloķējot degvielas uzpildes stacijas, ma šķiet pamatoti sodāma rīcība. Par attieksmi."

"Tikumi nemainās . Tie visi ir tie paši progresīvie, kuri kovida laikā pa kapiem skraidīja un ziņoja par bērēm, kur vairāk ļaudis par idiota Pavļuta noteikto!"

"Tie ir tie paši, kas stučīja par saviem kaimiņiem 1940.gadā. Principiāli kretīni"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas