Dienas piedāvājums. Office 2021 Pro par 13,05 € un Windows 10 par 7,25 €! Līdz 90% atlaide!

Publicitātes materiāls 21.augusts 2023, 10:04
 
Publicitātes foto
Datorpirkums oriģinālo Windows un Microsoft Office par lielisku cenu vairs nav neiespējama uzdevuma. Piemēram, ar Godeal24 biroja akciju palīdzību jūs varat iegādāties pastāvīgu Office 2021 Pro licenci jau no 13,05 € vai oficiālu Windows 10 Pro licenci par 7,25 €.

Ietaupiet naudu, pērkot Windows OS un Microsoft Office

Šī ir labākā iespēja iegādāties oriģinālās atslēgas Windows un Office par apbrīnojamām cenām. Bet kā Godeal24 ir sasniedzis šādas konkurences spējīgas cenas? Process ir pilnīgi likumīgs, jo uzņēmums pērk atslēgas lielos daudzumos no uzņēmumiem, kuriem tās vairs nav nepieciešamas. Godeal24 pārbauda visas iegādātās licences, lai pārliecinātos, ka tās ir derīgas, pirms tās tiek pārdotas. No otras puses, Godeal24 nav fiziskas biroja vai noliktavas. Tāpēc jūs varat iegādāties Windows 10 vai Microsoft Office licences par ļoti saprātīgu cenu.

Jūs varat iegādāties pastāvīgu Office 2021 versiju uzreiz. Office 2021 versija būs pazīstama tiem, kuri ir izmantojuši jaunāko versiju, ar zemu mācīšanās slieksni. Darbu turpināt pēc uzlabojuma ir viegli, un ir pietiekami daudz jaunu funkciju, lai uzlabojums būtu izdevīgs. Godeal24 biroja akcija lielākajiem lietotājiem ļauj iegādāties Office 2021 par zemāko iespējamo cenu. Tāpēc jūs varat iegūt 100% īstu Office 2021 atslēgu par samazinātu cenu jau no 13,05 €.

APMAKSĀTA REKLĀMA

Drošākais veids, kā iegūt darba atslēgu, lai aktivizētu savu Windows 10!

Iegūstiet savu izdevīgo komplektu jau šodien! (kupona kods "VDL62")

Protams, būs izdevīgāk iegādāties vairāk daudzām atslēgu iepakojumu!

Līdz pat 50% atlaidi vairāk Windows un Office produktiem! (kupona kods "VDL50")

>>> Iegūstiet vairāk

Pie Godeal24 jūs varat ietaupīt daudz laika un naudas, iegādājoties samazinātas Microsoft licences, galvenos IT drošības programmatūras un citas datoru rīkus. Iegūstiet Windows OS un MS Office par nepārspējamu cenu. Izbaudiet problēmu brīvu iepirkšanos ar Godeal24 digitālo piegādi, kas nosūta jūsu programmatūru tieši uz jūsu e-pastu sekunžu laikā pēc pirkuma veikšanas. Turklāt ar TrustPilot 98% lielisku vērtējumu un 24/7 ekspertu tehnisko atbalstu, jūs varat būt pārliecināts par produkta kvalitāti, ko iegādājaties.

Godeal24 sola, ka piedāvā 24/7 profesionālu tehnisko atbalstu un mūža laikā pēc pārdošanas servisu un ka jūs varat izmantot produktu bez problēmām!

Sazinieties ar Godeal24: service@godeal24.com

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas