"Savu griezu pa gaisu pavadā līdz dabūju rokās"; cilvēki sašutuši par nikniem suņiem bez pavadām

tautaruna.lv 12.jūlijs 2023, 15:15
 
pixabay.com
Kārtējo reizi suns un viņa saimniece ir cietuši ni no sveša suņa, kas pastaigā devies bez pavadas. Šoreiz izticis bez asinsizliešanas, jo saimniecei izdevies paglābt gan savu mīluli, gan sevi pašu, bet viss varēja beigties daudz traģiskāk.

Ieraksts "Twitter": "Es vairs nevaru. Tikko atkal uzbruka suns bez pavadas. Metās virsū man un manam sunim. Savu griezu pa gaisu pavadā līdz dabūju rokās, tas otrs lec virsū tā, ka ne atkauties. Labi, ka nebiju ar divgadnieci. Nu kad reiz šis beigsies? Kad?! Pilni pagalmi ar tādiem."

"Es maksimāli izvairos no suņu kontaktiem, konkrētais eksemplārs mēroja vairāk kā 100m pāri pagalmam, garām savam saimniekam. Vainoju sevi, ka nenoreaģēju vēl ātrāk, bet vispār man tādā situācijā nemaz nebija jānonāk."

Komentētāji dalās savā pieredzē: "Es vienmēr skenēju, vai nenāk pretī kāds suns. Ja bez pavadas, tad eju citā virzienā. Ja nu galīgi traki, tad cenšos savu turēt sev klāt un otru suni nelaižu klāt. Bet vispār piparu gāze laba alternatīva, un zvans policijai."

"Mums mācīja, ka šādos gadījumos suns uzreiz jāpalaiž vaļā no pavadas, lai var aizstāvēties vai aizbēgt. Pilsētā, protams, tas ir neviennozīmīgi, jo aizbēgšana var rezultēties citos sliktos iznākumos.."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas