Cepiens tviterī: Valsts valodas centrs bloķē sabiedrībā pazīstamu cilvēku

tautaruna.lv 7.jūnijs 2023, 12:42
 
Vladislavs Proškins/f64
Edijs Klaišis, kurš atpazīstams ar rīcībām, palīdzot krīzēs nonākušiem jauniešiem un veidojot centrus, kur jaunieši var īslaicīgi uzturēties, ir bijis sekotājs Valsts valodas centra "Twitter" kontam. Nenoskaidrotu iemelsu dēļ VVC boķējis Ediju Klaiši.

Edijs Klaišis raksta: "Laikam tapēc, ka es mēdzu lamāties" un pievieno ekrānšāviņu, kurā redzams, ka Valsts valodas centrs ir viņu bloķējis.

Komentētāji ir neizpratnē: "Jau ne pirmo reizi esmu neizpratnē, kā valsts iestāde, kuru uztur nodokļu maksātāji var atļauties bloķēt nodokļu maksātājus, tātad personas, kuras uztur šādas iestādes?"

"Es saprotu, ja politiķi vai citas publiskas personas nejēdz tikt galā ar emocijām un bloķē. Piemēram, mani bloķēja "brašais" zemessargs

Mārtiņš Staķis, jo regulāri uzdevu neērtu jautājumu. Bet iestāde... sviests."
"Tas vispār tā interesanti, ka valsts iestāde var bloķēt. Nav kāda likuma vai tiesības, kas uzliktu par obligātu valsts iestādei būt sasniedzamai un pēc labas pārvaldības principiem vai tml. nodrošināt atvērtas komunikācijas kanālus bez diskriminācijas, ostricisma? Būtu Ironiski!"

Neizpaliek arī sarkasms: "Kāds VVC: "A ja tas Edijs vēlreiz sāks teikumu ar A, bloķēšu, pie Joda un Pērkoņtēva"

"Gan jau, ka divdabja teicieni un komati"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:43

Jaunākās diskusijas