Cilvēki nesaudzīgi kritizē jauno gājēju tiltu: "Labāk uzreiz stumties uz sliedēm, lai vilciens paņem"

tautaruna.lv 7.jūnijs 2023, 13:21
 
Ģirts Ozoliņš/f64
Rīgas vicemērs Vilnis Ķirsis ar lepnumu tviterī ziņoja par jaunā gājēju tilta atvēršanu pār dzelzceļa sliedēm Ezera ielā. Pateicības vārdu vietā viņš un citi Rīgas domes darbinieki saņēma nesaudzīgu kritiku.

Komentētāji tiltu uzskata ne tikai par neērtu, bet arī neglītu un pat bīstamu. Kaut arī tiltam ir arī lifts, sabiedrībai šis jaunais infrastruktūras objekts šķiet nepieņemams.

Vilnis Ķirsis raksta: "Atkāts gājēju tilts pāri dzelzceļa sliedēm Ezera ielā. Ejam uz to, lai dzelzceļš kļūtu par pilnvērtīgu Rīgas sabiedriskā transporta sistēmas sastāvdaļu. Gājēju tilts kalpos apkaimes iedzīvotāju ērtībai un drošībai."

Uz ko komentētāji atbild: "Es gribu redzēt, cik daudz cilvēku tur vispār kādreiz ies pāri... Varētu uzlikt kādu mehānisku cilvēku skaitītāju augšā, lai saskaitītu cik vispār cilvēku mēneša laikā izmanto to tiltu. Tik labi miskastē izmestu naudu sen neesmu redzējis."

"Es tiešām sākumā domāju, ka bilde ir feiks. Naivi."

Komentāros netrūkst sarkasma: "Beidzot ērts slīpums rātiņkrēsliem! Šis risinājums kalpo iedzīvotāju ērtībai un drošībai! Laikam vārdam "kalpo" ir kāda cita, man nezināma, nozīme."

"Super! Šovakar laidīsim iemēģināt ar dvīņu ratiem!"

"Tur lejā laisties vienam ar invalīdu ratiņiem? (ja vispār kāds kādreiz tur tiks augšā) Labāk uzreiz stumties uz sliedēm, lai vilciens paņem, nevis kritiens pa trepēm ar tramplīniem."

"Skumji, ka par kaut ko tik nemūsdienīgu un cilvēkiem nederīgu maksājam mēs visi (Rīdzinieki), bet neviena amatpersona, kas ko šādu saskanoja, atbildību nenes"

"Šī inženierbūve neatbilst drošibas noteikumiem un ir nāvējoši bīstama cilvēkiem, kuri pārvietojas ar ratiem, bērnu ratiņi, invalīdu ratiņi u.t.t. u.t.j.p. Šādi brīnumi tiek pieļauti, jo Latvijas Tauta mīl ciest un klusēt kad viņu sit."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas