Labticīga autobusa pasažiere nonāk dramatiskā un pazemojošā situācijā

tautaruna.lv 7.jūnijs 2023, 15:15
 
pixabay.com
Reizēm izpalīdzēšana nemaz nav izpalīdzēšana, bet nelietīga iepriekš plānota noziedzīga rīcība. Tā viena sieviete, domādama, ka autobusa šoferis izrāda labestību, nonāca visai riskantā situācijā.

Ieraksts ""Twitter: "Autobusa šoferis piedāvāja aizvest tuvāk mājām un tad nepierunājams sekoja pa mežu. Piedāvājums? Sekss. Cena? 5 eiro. Par manu ķermeni tikko piedāvāja 5 eiro." Autore turpina: "Tas bija tik ah! Viņš prasīja, vai es montēju 'kaut ko seksīgu kā Holivudā' un es, gada stulbākais cilvēks, pastāstīju par "Rīgas Vārtiem" un "Nebaidies ne no kā", kas tautai likās stilīgi, jo vispār nelasīju kontekstu. Esmu naivs enģelītis." "Nū, tas ir very inconvenient, ņemot vērā, ka šeit brauc maz autobusu = maz šoferu. Un tā kā viņš bija draudzīgs arī pret pusaudzēm, kuras izkāpa agrāk, loģiski man rīt jāzvana tam stulbajam LAP un jācer, ka viņš nesadusmosies, ja viņu, piemēram, atlaidīs."

Komentētāji iesaka ziņot gan policijai, gan autobusu parka vadībai: "Ak dievs. Man ir ļoti žēl, ka tev šitāds trāpījās ceļā. Drausmīgi."

"Es laikam trakāk pārskaistos par to ciparu, ne pašu piedāvājumu! 5! Kaut kāds ārprāts! Bet - jā, tracina, ka ir tādi vīrieši, kuri vienkārši smaidu un draudzīgu sarunu uztver kā priekšpēli. Ir sanācis līdzīgi. Parunā, bet pēc tam nevar atkratīties."

"Ja nebūtu sekojis pa mežu, varētu vnk iekrāmēt pat tablo. Bet te ir krimināls. Reiz es piedāvājos vienu skaistuli pavadīt pastaigā Elizejas laukos. Viņa man cieti noteica, ka 500 eur. Es tai brīdī nekādus dienesta pienākumus nepildīju un bija super."

Autore: "Šeit statistikai. Tajā brīdī bija videozvans draugam, uz ko šķietami noreaģēja visvairāk, un tieši garām brauca vieglais auto (šeit brauc tik reti, ka nevienu auto vakar vairs neredzēju). Un man ir arī piparu baloniņš. Bet tām pusaudzēm, kuras bez manis bija vienīgās, diez vai."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:45

Jaunākās diskusijas