Purvciemā vīrietis vairākas reizes mēģina izdarīt pašnāvību; vietējie satraukti

tautaruna.lv 1.aprīlis 2023, 15:42
 
F64
Kāda vīrieša uzvedība Rīgā, Purvciemā, kas jau ilgstoši satrauc citus ēkas iemītniekus. Viņš ne vien vairākas reizes jau mēģinājis padarīt galu, izlecot pa dzīvokļa logu, bet arī izrādījis agresiju pret apkārtējiem, vēsta “Degpunktā”.

Pie deviņstāvu mājas Varavīksnes ielā, kad lielākā daļa mājinieku steidzās uz darbu, kāds vīrietis nolēma apkārtējos šokēt ar pagalam nepatīkamiem skatiem. Viņš izlēca pa logu no piektā stāva dzīvokļa, kurā mitinās kopā ar savu vecmāmiņu. Pašnāvība neizdevās. Vīrietis guva dažādas traumas, tajā skaitā salauza kāju un satraumēja galvu. Mediķi viņu nogādāja slimnīcā apmierinošā stāvoklī.

“Ne pirmo reizi. Kas viņam galvā darās. Slims puisis, nu ko. Mātes viņam vairs nav, dēla mana arī vairs nav. Pie manis un viss. Nu, protams, ka jauns. Viņam ir 36, tāds puisītis," saka vīrieša vecmāmiņa.

Ēkā dzīvojošie vecmāmiņai nepiekrīt un pašnāvnieku par puisīti nosaukt nevar. Viņš jau vairākkārt apdraud kaimiņus un ir izrādījis agresiju.

"“Es nezinu, kas mūs sagaida tālāk. Viņš jau lec piekto reizi. Līdz tam mēs jau gribējām dzīvokli mainīt, jo viņam ir jau krimināllieta. Viņš iesita manam dēlam pa galvu. Viņš skrēja ārā. Te ir latviešu skola, viņš vēl vienam puikam iesita. Mēs pat to nezinājām, bijām vasarnīcā, viņš bija zvanījis durvīs un tā tālāk. Viņš ir agresīvs. Ļoti grūti un smagi. Jāpieņem mēri. Jāveic kompleksa rīcība, jāiesaista vecmamma un jāņem “pie dziesmas” pats puisis"," saka kaimiņiene.

Pie kāpņutelpas durvīm stāv ratiņkrēsls. Vietējie stāsta, ka tas pieder lēcējam.

“Žēl cilvēku, žēl vecmammu un visus ir žēl, arī mūs pašus. Nesen bija ugunsgrēks. Viņš tur kaut ko dedzināja, bija dūmi. Es nezinu, kāpēc viņam ir nepieciešami ratiņi. Kad pagājušo reizi viņš izlēca, es biju izbrīnīta. Viņu atveda mājās, toreiz viņš stāvēja uz vienas kājas. Bet šoreiz, varat iedomāties, viņš izlēca no piektā stāva un aizgāja mājās. Viņš ir nenogalināms,” stāsta kaimiņiene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:35

Jaunākās diskusijas