Inese raksta: Nu ir gana klusēt, esmu šokā.. Vārīju gaļai sālījumu no šī sāls, ieguvu drausmīgu pelēku žļurgu, tā iepriekš nekad nav bijis, tāpēc sāku pētīt, kas lācītim vēderā. Lasiet paši! Lietojiet "veseli"! Un pastudējiet paši, kas ir pārtikas piedeva E536.https://lv.food-and-recipes.com/publication/14952/
Daiga: Pērku un lietoju tikai jūras sāli. Te ir E535. -"E535 saīsinājums. Pārtikas uzlabotājs — nātrija perocianīds, skābuma regulētāji, irdinātāji, iespējamā iedarbība — uzskata par nekaitīgu lietošanai uzturā."
Ir gan rupjais, gan smalkais jūras sāls un jālieto mazāk kā "akmens" sāls
Agita: es tikai tikko sapratu, ka tas taču attiecas uz visu to sāli, kas ir sastāvā produktiem veikalu plauktos un ēdnīcās!
(sieram, maizei, kečupam, majonēzei - visam!!)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram kanālā.