Rīgā uzdarbojas automašīnu dedzinātājs; mašīnas nav drošībā pat apsargātā stāvvietā

tautaruna.lv 15.augusts 2022, 13:15
 
Ekrānuzņēmums/TV3
Sprakšķi un auto signalizācijas sirēnas. Naktī, Imantā, apsargājamas stāvvietas telpās uzliesmoja divas automašīnas. Tagad, šķetinot atgadījumu, likumsargiem ir pamats uzskatīt, ka braucamie neaizdegās tapāt vien, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Vēlā vakarā, ap plkst 23.00, Slokas ielas apkaimē dzīvojošos iztraucēja vai pat pamodināja skaļi sprakšķi un degšanas smaka, bet pēc neliela brīža vēl lielāku nemieru radīja operatīvo dienestu mirgojošās zilās bākugunis.

Dienesti piesteidzās pie garāžu kompleksa, slēgta tipa divstāvu ēkas, tur, stāvvietas otrajā stāvā jau ar lielām liesmām dega kāds vieglais spēkrats, turklāt uguns paspēja pārmesties uz blakus novietoto braucamrīku. Abus auto glābt vairs nebija iespējams, taču citus braucamos no sadegšanas izdevās pasargāt.

Glābšanas dienests Slokas ielā pavadīja aptuveni stundu un kad darbi tika pabeigti, stāvvietas telpās ssāka rosīties policijas izmeklētāji.

Šīs atgadījums vismaz versiju līmenī mazāk tiek saistīts ar kādu elektrisku ķibeli, daudz lielāka ir varbūtība, ka spēkrati aizdedzināti tīšuprāt.

“Saistībā ar automašīnu degšanas faktu Rīgā, Slokas ielā, Valsts policijas Rīgas Kurzemes iecirknī ir uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 18. nodaļas. Par noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu. Valsts policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67085928 vai 110,” norāda Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

“Degpunktā” uzrunātie stāvvietas pārstāvji, komentēt notiekošu atteicās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:06

Jaunākās diskusijas