Smagā avārijā Latvijā gājis bojā bijušais Igaunijas TV reportieris

tautaruna.lv 15.augusts 2022, 15:05
 
Pixabay.com
Avārijā Latvijā gājis bojā Lietuvas "2. kanāla" ziņu raidījuma telereportieris Svens Raudseps, vēsta Postimees.

Skumjās ziņas medijiem apstiprināja vīrieša māte Alla Raudsepa, kura šobrīd ir ceļā uz Latviju, lai atpazītu līķi un tiktos ar izmeklētāju. Bojāgājušā žurnālista ģimenes loceklis "Elu24" sacīja: "Atcerēsimies viņu kā smaidīgu un brīnišķīgu cilvēku."

Pēc karjeras programmā "Reporter" Svens ir strādājis Lielbritānijas firmā "Telia, Playtec"h un Tartu Universitātē. Pagājušajā vasarā viņš sāka strādāt "Luminor" bankā. Savā "LinkdIn" lapā vīrietis sevi raksturoja kā harizmātisku, uz mērķi orientētu programmu direktoru, klientu apkalpošanas vadītāju. "2. Kanāla" mārketinga speciāliste un preses pārstāve Māra Līsa Veskusa izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā ģimenei. “Ir netaisnīgi, ka jaunieš šo pasauli atstāj tik agri. Svens bija spēka un enerģijas pilns, labi paveica savu darbu,” stāstīja Veskusa.

TV3 raidījums Degpunktā vēstīja, ka pagājušajā trešdienā uz Tallinas šosejas ap pusnakti automašīna Mercedes-Benz ar pilnu ātrumu ietriecās ceļa malā stāvošā Volvo. Pēc sākotnējām ziņām, Mercedes-Benz uzbrauca 1981.gadā dzimušam vīrietim, kurš stāvēja ceļa malā blakus automašīnai. Cietušais nogādāts vietējā slimnīcā, kur no gūtajām traumām miris. Likumsargi aicina atsaukties sadursmes aculieciniekus vai automašīnu īpašniekus, kuru spēkratos uzstādītie videoreģistratori iemūžinājuši negadījuma brīdi, zvanot 67086661 vai 110.

Lai arī “Volvo” šoferis bija novietojis savu spēkratu tur, kur to nedrīkst, pārējiem šķērslis bija jāapbrauc. Jautājums, vai naktī “Volvo” bija pietiekami labi saskatāms.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas