Jauns vīrietis uzbrūk saviem vecākiem; visa ģimene nonāk slimnīcā

tautaruna.lv 27.aprīlis 2022, 14:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Atbrauca svinēt svētkus ar saviem vecākiem, bet galu galā pats ar māti un tēvu nonāca slimnīcā. Acīmredzot, viesim pasliktinoties garīgajai veselībai, viņš pēkšņi kļuva agresīvs, sāka demolēt dzīvokli, uzbruka radiniekiem un pat izraisīja ugunsgrēku, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Ģimeni apkārtējie iedzīvotāji raksturo kā mierīgu un labsirdīgu, tāpēc rīta atgadījums, kam sekoja ugunsdzēsēju, policistu un mediķu ierašanās, kaimiņus vairāk nekā pārsteidza. Traci sacēla dēls, kas bija atbraucis ciemos pie tēva un mātes svinēt Lieldienas, stāsta kaimiņi.

Dienas izskaņā viss bija mierīgi, bet naktī vīrieti piemeklēja lēkme. Viņš esot paņēmis rokās svētbildes, dezinfekcijas līdzekli un sācis spirta saturošu šķidrumu smidzināt uz dzīvoklī esošajām sadzīves mantām, bet pēcāk pielaida uguni. Kaimiņus kājās sacēla kāpņutelpas dūmu detektors, kas nostrādāja ap plkst. 7.00.

Skandalētājs izrādīja agresiju arī pret vecākiem. Tie, mūkot no saniknotā dēla, izskrēja no sava mitekļa un klauvēja kaimiņu durvīs, meklējot palīdzību. Patvērumu seniori atrada pie kādas kaimiņienes, kas izsauca dienestus. Varmāka tikmēr ieslēdzās vecāku miteklī.

“Sniedzām viņiem nepieciešamo palīdzību, viss, kas tobrīd bija viņiem nepieciešams. Sagaidījām mediķu ierašanos, “ātrie” uzlika saites, palīdzēja un aizveda uz slimnīcu. [Cik nopietni viņi ir cietuši, cik smaga ir apdegumu pakāpe?-red.] No medicīniskā viedokļa - otrās vai trešās pakāpes. Vairāk izskatījās pēc otrās pakāpes,” stāsta kaimiņiene.

Ugunsdzēsējiem, kuri ieradās līdz ar policistiem, sākotnēji nebija ziņu par postažas platību, tādēļ pie daudzstāvu mājas novietotas vairākas cisternas un autokāpnes. Par laimi, degušas vien sadzīves mantas divu kvadrātmetru plātībā. Kaimiņi ziņo, ka tie bijuši aizkari, avīzes un žurnāli. Ugunsgrēks apdzēsts ātri.

Vīrieti, kas sarīkoja traci, policistu pavadībā, kā arī viņa vecākus, aizveda uz slimnīcu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:56

Jaunākās diskusijas