Aculiecinieka foto: rindās pie “Lidl” ignorē epidemioloģiskās prasības

tautaruna.lv 7.novembris 2021, 18:18
 
Aculiecinieka foto
Pie "Lidl" veikaliem joprojām stāv garas rindas. Kā novērojis aculiecinieks, tajās cilvēki stāv, neievērojot distanci un nevalkājot sejas maskas.

Valstī kopš 21. oktobra ir spēkā stingrais “lokdauns”, kur laikā ir aizliegti virkne pasākumu, pakalpojumu sniegšana klātienē un ir stingri pulcēšanās ierobežojumi. Publiski un privāti pasākumi klātienē ir aizliegti. Darbojas tikai tirdzniecības vietas, kurās tiek tirgotas pirmās nepieciešamības preces. Bērēs ārtelpās atļauts pulcēties ne vairāk kā 20 cilvēkiem. Laulību ceremonija, klātesot diviem lieciniekiem. Pārtraukta visu veidu izklaides, labsajūtas, sabiedriskās ēdināšanas u. c. pakalpojumu sniegšana klātienē. Līdz 14. novembrim ēdināšanas vietās atļauts izsniegt ēdienu tikai līdzņemšanai vai ar piegādi. Pārtraukta kultūrvietu (muzeju, arhīvu, kultūras centru, mākslas galeriju, teātru, koncertzāļu u. c.), bibliotēku un izstāžu norises vietu darbība.

Reliģiskās darbības veikšanas vietas ir atvērtas tikai individuāliem apmeklējumiem vai personām no vienas mājsaimniecības. Sporta treniņus (nodarbības), tai skaitā interešu izglītības un profesionālās ievirzes izglītības programmu ietvaros, līdz 14. novembrim organizē tikai attālināti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas