Cilvēki pamatīgi sašutuši par to, ko izdarījis Bils Geitss

tautaruna.lv 7.novembris 2021, 17:10
 
EPA/Scanpix/LETA
Interneta lietotāji pamatīgi sašutuši par Microsoft dibinātāja Bila Geitsa un Amazon veidotāja Džefa Bezosa rīcību - abi izklaidējušies ballītē uz videi kaitīgas jahtas, ziņo Daily Mail.

Kā vēsta medijs, Geitss savu 66. gadadienu nosvinējis uz luksusa klases jahtas Lana, kuras noma uz divām nedēļām maksā divus miljonus dolāru. Tiek atzīmēts, ka svinības turpinājās pludmales klubā Sea Me Beach Turcijas kūrortā Fethiye, kur no jahtas ar helikopteru atlidoja 50 viesi. Bezoss arī bija klāt pasākumā.

Zināms, ka miljardieri sevi dēvē par vides aizstāvjiem un cīnītājiem pret globālo sasilšanu. Savukārt Twitter lietotāji vērsa uzmanību uz to, ka uzņēmēji ar savu grezno dzīvesveidu kaitē dabai. Šī iemesla dēļ Geitss un Bezoss sociālajos tīklos nosaukti par "lielākajiem liekuļiem pasaulē".

Tā, pēc Daily Mail žurnālistu aprēķiniem, luksusa jahta Lana, uz kuras Geitss svinēja savu dzimšanas dienu, dienā atmosfērā izdala 19 tonnas oglekļa dioksīda. Tajā pašā laikā Bezoss notikumā ieradās ar helikopteru, kas lidojuma laikā sadedzināja 50 litrus degvielas un izdalīja 100 kilogramus oglekļa dioksīda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas